ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2023

Μετά από τρία χρόνια εργασιών, ολοκληρώθηκε και δόθηκε προς χρήση το κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα. Το έργο ενεργειακής αναβάθμισης και ανακαίνισης σχεδιάστηκε από τη διοίκηση Σιμιτσή, ωρίμασε επί Δήμητρας Τσανάκα κι εκτελέστηκε από τη διοίκηση Μουριάδη. Ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου του Αμυγδαλεώνα παρά την ταλαιπωρία από την καθυστέρηση του έργου, ευχαρίστησε για την ολοκλήρωση του. Για τον Αμυγδαλεώνα είναι πάντα πρόβλημα το έργο ύδρευσης που έχει σταματήσει καιρό τώρα λόγω διαφωνίας του ανάδοχου με τη ΔΕΥΑΚ.

Κλειστό λόγω βλάβης στα υδραυλικά θα είναι σήμερα το 10ο νηπιαγωγείο. Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης άφησε χωρίς νερό χθες το μεσημέρι και το απόγευμα κατοικίες και μαγαζιά στο Τίμιο Σταυρό. Σε έναν περίπου μήνα αρχίζει το έργο ανάπλασης της πλατείας Ποταμουδίων. Αρχική προθεσμία περαίωσης ο ένας χρόνος. Μειώνονται σε δύο την εβδομάδα τα δρομολόγια από Καβάλα προς νησιά του Β. Αιγαίου του πλοίου «Διαγόρας». Θα αυξηθούν σε τρία την εβδομάδα στο τέλος Ιουνίου. Με περιβαλλοντικές προτεραιότητες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Καβάλα, 23 με 26 Μάη.

Με πολύ κόσμο οι χθεσινές προεκλογικές εκδηλώσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Τάνιας Ελευθεριάδου. Στη Θάσο μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Για τη γρήγορη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής στην Αθήνα, κάθε πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής του Νομού Καβάλας θα παραλάβει για να χρησιμοποιήσει τάμπλετ. Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Θάσου ο Λευτέρης Μερέσης. Αύριο βράδυ ο Γιάννης Πασχαλίδης καλεί τους φίλους του σε συνάντηση στο Άπαρτο.

Τέσσερις συλλήψεις στο Νομό Καβάλας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχεμένα οχήματα που βρίσκονταν στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» μεταφέρθηκαν χθες στην αποθήκη του Τελωνείου. Για την παγκόσμια μέρα κατά της υπέρτασης, έγιναν χθες το πρωί δωρεάν μετρήσεις πίεσης των πολιτών στην είσοδο του Διοικητηρίου. Στο Δημαρχείο της Θάσου σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη ο συντονιστής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Ισπανία με πρόγραμμα Erasmus ταξίδεψαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Λυκείου και του 6ου Γυμνασίου. Πρόγραμμα εκπαίδευσης «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» για τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου.

Συνάντηση με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ είχε χθες ο Γιάννης Διαμαντίδης. Ηττήθηκε στον Τρίτωνα ο ΓΣΕ. Νίκησε το Βώλακα ο Ορφέα. Στα πέναλτι αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης