ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Περισσότερο από τρεις ώρες διήρκεσε η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Νέας Καρβάλης, η οποία έγινε παρουσία πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων. Ο Δήμος Καβάλας αρχικά νοικιάζει, στην συνέχεια μέσω διαγωνισμού αγοράζει εξοπλισμό για την μέτρηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Οι διαμαρτυρίες του κοινού διέκοψαν την ομιλία της εκπροσώπου της εταιρίας Θοδώρας Κουλουρά ενώ ένταση υπήρξε και στην ομιλία του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε τη σύσταση προβλεπόμενης από το νόμο επιτροπής ελέγχου της ποιότητας του περιβάλλοντος. Ερώτηση Καραλίδη – Τσαλδαρίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την εγκατάσταση οικίσκου, όπου θα λειτουργούσαν μηχανήματα μέτρησης της ρύπανσης. Η απόφαση δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

 

Κανονικά εργάζονται σήμερα τα πληρώματα των φέρι μποτ. Ο Δήμος Καβάλας απομακρύνει το πρωί μεγάλο νεκρό ζώο που άγνωστοι πέταξαν σε αγροτικό δρόμο πλησίον του Βιολογικού του Δάτου. Στη δουλειά από χθες 61 νέοι δημοτικοί υπάλληλοι. Θα εργαστούν στην Καθαριότητα. Από την περασμένη Δευτέρα επίγειοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών και στην πόλη της Καβάλας. Δεκτή έγινε προσφυγή υποψήφιου αναδόχου για το έργο της πλατείας Καπνεργάτη. Σε ικανοποιητική εξέλιξη οι προετοιμασίες του ακινήτου του Δήμου στη Ραψάνη, όπου θα λειτουργήσει το δημοτικό ναυτικό μουσείο.

 

Σήμερα εκπρόσωποι των τοπικών φορέων συναντούν στη Θεσσαλονίκη στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Aegean. Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Γιώργος Καλαντζής. Ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης συμμετείχε σε επιτροπή της Βουλής που συνάντησε υπουργό της Εσθονικής κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου ανακοίνωσε ότι θα έχει ψηφοδέλτιο και υποψήφιο δήμαρχο στις εκλογές του Δήμου Παγγαίου.

 

Συνεχίζεται μέχρι και αύριο στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής μελών του συλλόγου Λημνιών. Στα ΚΑΠΗ Κρηνίδων και Αγίου Λουκά το πρωί η Δήμαρχος. Το κέντρο ξένων γλωσσών Dana διέκοψε συνεργασία με συνεργάτη του επειδή αυτός χορήγησε πλαστό πτυχίο.

 

900 αθλητές και συνοδοί σε κολυμβητικούς αγώνες που αρχίζουν αύριο στο κολυμβητήριο. Φιλική αναμέτρηση του ΑΟΚ με την ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα στο Κρυνονέρι.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης