• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Απομακρύνθηκε χθες από την πλατεία το άγαλμα του Καπνεργάτη. Αυτό έγινε για τη διευκόλυνση και επέκταση των εργασιών, οι οποίες κατά γενική ομολογία αργούν. Το άγαλμα θα είναι σε αποθήκη του Δήμου Καβάλας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Παράπονα για την πορεία των εργασιών διατυπώνουν περίοικοι και επαγγελματίες ειδικά της οδού Κασσάνδρου. Μπροστά από τη Δ. Βιβλιοθήκη ο νέος πεζόδρομος είναι με χαλίκια από τον περασμένο Απρίλιο. Χθες ο Δήμος Καβάλας απάντησε με ανακοίνωση του στην κριτική που δέχθηκε για το πεύκο που κόπηκε στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Δικαιώνει τη ΔΕΥΑΚ σε σχέση με τις προσφυγές του Δήμου Δοξάτου η Αποκεντρωμένη. Μέχρι τον Ιούνιο τα δύο επιπλέον αεροπορικά δρομολόγια από Αθήνα προς Καβάλα. Αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση ο πρώην Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Τέσσερις Γαλάζιες Σημαίες έχασε ο Δήμος Παγγαίου επειδή το προηγούμενο Καλοκαίρι δεν βρήκε για αυτές ναυαγοσώστες. Το μεσημέρι στην εκκλησία του Άη Γιάννη η κηδεία της Καίτης Παρίσσου, η πρώην πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων πέθανε χθες σε ηλικία 82 ετών.

 

Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τη δύσκολη θέση στην οποία συνεχίζουν να βρίσκονται οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου. Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία κλοπή σε κατάστημα της πόλης αρχές Δεκέμβρη. Μέρος των κλοπιμαίων πουλήθηκαν σε άλλη επιχείρηση της περιοχής. Στην Κεντρική Επιτροπή της Ελληνικής Λύσης ο Δημήτρης Πιπεργιάς. Μέχρι τη Δευτέρα ο Δήμος Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις για τις 41 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού. Παρουσιάστηκε χθες το προσεχές πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ. Τον Μάρτιο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» πρώτη του παραγωγή επί ημερών Εύας Οικονόμου Βαμβάκα. Σύμφωνα με την Αναστασία Ιωσηφίδου η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών δεν έλυσε το πρόβλημα στις επιτροπές των Δήμων της χώρας. Αισιοδοξία στη Θάσο από τις πρώτες κρατήσεις της προσεχούς Καλοκαιρινής περιόδου. Δώδεκα εργάτες για απασχόληση δύο μηνών θα προσλάβει η ΔΕΥΑ Νέστου. Βασιλόπιτα έκοψε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου.

 

Ο Αλέξης Πολίτης βράβευσε χθες το συμπολίτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή. Καβαλιώτες μαθητές διακρίθηκαν στην εκπαιδευτική ρομποτική. Ο εκδοτικός οίκος «Πόλις» δωρίζει βιβλία στη βιβλιοθήκη του 3ου Λυκείου. Σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Καρβάλη κόβει πίτα το σωματείο των Επιπλοξυλουργών Καβάλας. Για τη σημερινή ονομαστική του γιορτή ο Μακάριος Λαζαρίδης θα δεχθεί ευχές στο γραφείο του, στον Άγιο Νικόλαο.

 

Με σκορ 3-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Βύρωνα κι έφθασε στους 3 βαθμούς τον πρωτοπόρο Καμπανιακό. Νίκη του Νέστου επί του Θερμαϊκού. Αναβλήθηκε το ματς του Ορφανίου στην Κομοτηνή.

Διαβάστε επίσης