• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τον προσεχή Δεκέμβρη ολοκληρώνεται στο νέο λιμάνι το έργο επέκτασης των κρηπιδωμάτων του. Είναι ένα έργο με ιστορία 20 ετών, το οποίο θα βοηθήσει το νέο λιμάνι να αναβαθμίσει τη λειτουργία του στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Το έργο μετά από διάφορες περιπέτειες εκτελεί και ολοκληρώνει η εταιρία ΕΛΙΚΑ. Εν τω μεταξύ στο νέο λιμάνι είναι πολύ πιθανό να μεταφέρει αγωγούς φυσικού αερίου και η ΔΕΠΑ. Αυτοί θα αφορούν το έργο σύνδεσης του υφιστάμενου αγωγού της Κομοτηνής με τη Βουλγαρία.

 

Οι γονείς του 12χρονου Στράτου Ραφαήλ Μπίνη ανακοίνωσαν την επιτυχία της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Χθες βράδυ και σήμερα το πρωί ομαλοποιείται η κατάσταση στην ύδρευση Κρηνίδων- Φιλίππων- Κρυονερίου. Η ΔΕΥΑΚ επιρρίπτει ευθύνες στο ΔΕΔΔΗΕ για την καθυστέρηση διόρθωσης των βλαβών. Ως το τέλος του μήνα το υδροπτέρυγο «Κωνσταντίνος Ι» αναμένεται να λάβει τις απαραίτητες άδειες, για να αρχίσει δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα- Λιμένας. Ξεκινά το βράδυ στην Παναγία το Φεστιβάλ Cosmopolis. Το πρωί οι ξένες αποστολές κάνουν παρέλαση στο κέντρο της πόλης, στη συνέχεια επισκέπτονται το Δημαρχείο.

 

Τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων παρουσίασε σε εκδήλωση ο Μάκης Παπαδόπουλος. Κεραμιστής θα προσληφθεί στο Θεραπευτήριο της Ελευθερούπολης. Δωρεά πολυμηχανήματος από την εταιρία Σαμέρκας στην Αστυνομική Διεύθυνση. Ανακοίνωση Γιώργου Καλαντζή για την κατοχύρωση των μακεδονικών προϊόντων. Ενδιαφέρον κινέζων επισκεπτών για το γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου. Διαμαρτύρεται ο Βαγγέλης Παππάς επειδή η διοίκηση του Δήμου δεν αντιμετώπισε όπως έπρεπε την πρόταση του για τη μετονομασία της οδού Κύπρου σε οδό Λευθέρη Αθανασιάδη.

 

Σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου στην Κεραμωτή για το φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα. Δεύτερη παράσταση το βράδυ στους Φιλίππους του έργου «Θεσμοφοριάζουσες». Στο Ορφάνι τραγουδά στις 27 Ιουλίου ο Πέτρος Γαϊτάνος.

 

Από τις 4 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτέμβρη τα φιλικά προετοιμασίας του ΑΟΚ. Πέτυχε η διοργάνωση των Δαβιτζογλείων χθες στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης