ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μεγάλο ενδιαφέρον δημιούργησε στην τοπική κοινωνία χθεσινή ανάρτηση του επιχειρηματία Σάκη Τουλατζή σύμφωνα με την οποία έχει εξαφανιστεί η 12χρονη κόρη του Γεωργία- Ίριδα. Η έκκληση του πατέρα για περισσότερες πληροφορίες κινητοποίησε τους πολίτες ενώ για να βρεθεί η νεαρή μαθήτρια βοηθά και το Χαμόγελο του Παιδιού. Η Γεωργία- Ίριδα Τουλατζή έχει να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη το απόγευμα. Φέρεται να κινείται στην Καβάλα. Ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

 

Ο Δημήτρης Παπατολίδης είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΚΕ στην ΑΜΘ κι ο Χρήστος Ποτόλιας ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Χθες ανακοινώθηκε ο Νίκος Χρυσάφης υποψήφιος δήμαρχος Θάσου, η Χάρης Πηλίτση υποψήφια δήμαρχος Νέστου και ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου. Ανακοίνωση Θόδωρου Μουριάδη για τις νέες τεχνολογίες.

 

Άρχισε χθες η υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος από το ΤΕΙ σχετικά με τη μέτρηση και ανάλυση των νερών του ποταμού Νέστου. Με τη συναυλία του αγαπημένου των νέων Καβαλιώτη τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη συνεχίζονται το βράδυ στην πλατεία οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Ανοιχτή πρωί και απόγευμα σήμερα η αγορά. Έργο ανάπλασης της οδού Φιλίππου ξεκινά ο Δήμος Καβάλας. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο. Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Καβάλας για τις πρόσφατες επιτυχίες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας. Χωρίς αλλαγές τα δρομολόγια των πλοίων προς τα νησιά τις μέρες των γιορτών.

 

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας τραγούδησαν τα κάλαντα στη Δήμητρα Τσανάκα. Την Κυριακή μέλη της χορωδίας του συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας τραγουδούν τα κάλαντα στους δρόμους της συνοικίας. Συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου σε δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής. Συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου δόθηκε χθες στην Ελευθερούπολη.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εκδήλωση για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ σε καρότσι του ΑΟΚ. Από την Τετάρτη 26 Δεκέμβρη ξεκινά το 35ο τουρνουά Χριστουγέννων στο σκάκι.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης