• 28 Απριλίου 2024,

Φώτης Στυλίδης στους 93,7: « Κρατάμε τη νίκη με Μακεδονικό, σημαντικό το ματς που έρχεται»

 Φώτης Στυλίδης στους 93,7: « Κρατάμε τη νίκη με Μακεδονικό, σημαντικό το ματς που έρχεται»

Για τη νίκη του ΓΣΕ μέσα στην έδρα του Μακεδονικού μίλησε στους 93,7 ο Φώτης Στυλίδης που παράλληλα επισήμανε την κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής που έρχεται με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Σκληρός αντίπαλος αποδείχθηκε ο Μακεδονικός παρά το γεγονός ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Απάντηση:  Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κυρίως στο αμυντικό κομμάτι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, οπότε μας δυσκόλεψε πολύ ο  Μακεδονικός που είναι μια αξιόλογη ομάδα και νομίζω ότι αδίκως έχει μια μόνο νίκη στο πρωτάθλημα.  Κρατάμε μόνο τη νίκη και συνεχίζουμε για την επόμενη Κυριακή με τη Νίκη Βόλου.   Ευτυχώς στο φινάλε ο Σταμπουλής έβαλε το «μεγάλο» σουτ και πήραμε αυτό που θέλαμε.  Η κακή μας αμυντική ισορροπία έφερε το παιχνίδι στο  να είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος.

Ερώτηση: Βρήκε το πατήματα του ο ΓΣΕ; Χτίζει τελευταία ένα σερί νικών

Απάντηση:  Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βρει τη ροή της. Ηταν η 4η σερί νίκη που κάναμε μέσα στην έδρα του Μακεδονικού.   Βγαίνει η πολύ δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο πρωί και απόγευμα.  Αποδίδει καρπούς το γεγονός ότι δεν μας πήρε από κάτω το κακό ξεκίνημα, δουλέψαμε και επανήλθαμε.

Ερώτηση: Με την προσθήκη του Γκέλιου ο ΓΣΕ θα είναι ακόμη καλύτερος;

Απάντηση: Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει 100%, ο Σωκράτης. Δυστυχώς είχε τις ατυχίες του αλλά είμαστε εδώ και τον περιμένουμε.

Ερώτηση: Προλαβαίνει ο ΓΣΕ να διεκδικήσει κάτι παραπάνω;

Απάντηση:  Γιατί όχι; Δεν θα πούμε ότι δεν περνάει από το μυαλό μας. Εμείς κάθε παιχνίδι βλέπουμε με διαφορετικό μάτι.  Αν κάνουμε νίκη την Κυριακή και πριν τα Χριστούγεννα και να έρθουν βολικά τα άλλα αποτελέσματα μπορούμε να είμαστε ακόμη και τρίτοι στο βαθμολογικό πίνακα. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη. Το ματς με το Βόλο είναι πολύ σημαντικό την Κυριακή. Μπορούμε να βρεθούμε ακόμη και στην πρώτη τριάδα.   Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Μακάρι την Κυριακή να είναι όλοι στο γήπεδο και να στηρίξουνε την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Διαβάστε επίσης