• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τοπικοί φορείς, σύλλογοι, σωματεία αλλά και ο Δήμος Καβάλας συμμετέχουν σε μια πανκαβαλιώτικη φιλανθρωπική εκστρατεία που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του μαθητή Στράτου Ραφαήλ Μπίνη. Ο νεαρός συμπολίτης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον κι ένα ανάγκη τα χρήματα για τα αυξημένα νοσήλια. Για να συγκεντρωθούν χρήματα υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς. Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν χθες τόσο στη γιορτή των παιδικών σταθμών όσο και μετά τη συνέντευξη για την όδευση του ΤΑΡ.

 

Μικρή μείωση παρουσιάζουν αυτό το διάστημα οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη δομή του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Υπολογίζονται στους 420. Σήμερα θα τους επισκεφθεί ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια μέρα των προσφύγων έγινε χθες το απόγευμα στην παραλία. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες σε αποθήκη στη Νέα Καρβάλη, έκαψε ένα σκάφος αναψυχής και μία επαγγελματική πρέσα. 79χρονος αλλοδαπός πνίγηκε στην Κεραμωτή. Σήμερα καταφθάνουν στο αεροδρόμιο τα δύο αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ. Γενική κριτική στο έργο του ΤΑΡ μαζί με το σταθερό αίτημα αλλαγής της όδευσης στη συνέντευξη τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής.

 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το χαράτσι που έχει επιβληθεί από το Υπουργείο Υγείας στους φαρμακοποιούς. Ευχάριστα είναι τα νέα από το αεροδρόμιο, υπάρχει αύξηση στις πτήσεις εξωτερικούς. Πάλι πρόεδρος του τμήματος ΑΜ του ΓΕΩΤΕΕ ο Ζαφείρης Μυστακίδης. Σύστημα συναγερμού εγκαθιστά η Σχολική Επιτροπή στο 2ο Λύκειο και 7ο Γυμνάσιο. Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με αντιπροσωπεία του Γερμανικού κοινοβουλίου. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου αρχίζουν στο ΤΕΙ εργασίες συνεδρίου με θέμα τον τουρισμό.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα τόσο στη γιορτή των παιδικών σταθμών στο Πάρκο όσο και στην εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Παναγίας, στην παλιά Μουσική. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας επισκέφθηκε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας οργάνωνει τον Ιούλιο στη Νέα Ηρακλείτσα ο σύλλογος Νώε.

 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Η νέα διοίκηση της ομάδας φέρεται να συμφώνησε χθες μαζί του. Ανησυχητική στασιμότητα στα διοικητικά του Νέστου. Το περσινό ρόστερ η βάση του Κεραυνού Πέρνης.

 

 

Διαβάστε επίσης