• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Μείωση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας. Αυτό διαπιστώνεται μετά από αρκετές εβδομάδες. Αφορά νέα περιστατικά για το τριήμερο Δευτέρα έως Τετάρτη. Για την εβδομάδα που διανύουμε τα κρούσματα είναι ήδη 70 λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη. Ο Ν. Καβάλας μία ακόμη μέρα χθες ήταν ο τελευταίος στην ΑΜΘ από πλευράς κρουσμάτων. Ελαφρώς καλύτερη η κατάσταση και στην κλινική του Νοσοκομείου.

Συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια. Απολύθηκαν Β. Παππάς και Κ. Ιωαννίδης αν και η εταιρία ανακοίνωσε ότι απλώς συνταξιοδοτήθηκαν.

4 προσλήψεις διοικητικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Διαδικασία αναγκαστικών απαλλοτριώσεων λόγω σιδηροδρομικού έργου στις περιοχές από Χαλκερό έως Γέροντα. Με θεία λειτουργία στον Άγιο Παύλο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας τίμησε χθες τον Άγιο Αρτέμιο. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης υπέγραψε σύμβαση με εργολάβο για νέες ασφαλτοστρώσεις.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην Καβάλα αύριο η πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου. Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η Τάνια Ελευθεριάδου. Γονείς και κηδεμόνες μαθητών του 2ου Λυκείου δεν συμφωνούν με τις συμπτύξεις τμημάτων στο σχολείο. Στην ΕΤ3 μίλησε η Σταυρούλα Δαδάκη για το έργο συντήρησης της αρχαίας Εγνατίας κοντά στην Καβάλα. Διακοπή νερού σήμερα σε Βύρωνα και Δεξαμενή.

Εκλογές κάνουν την 1η Νοέμβρη οι Συνωδηπόροι. Επανήλθαν σε δραστηριότητα και οι Σοροπτιμίστριες. Για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σχεδιάζεται η επόμενη Αλφαβητοπαρέλαση. Διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ και από το Δήμο Παγγαίου.

Ούτε χθες υπήρξε απόφαση της ΕΠΟ για τα δελτία ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ. Νίκησε στο Κοκκινόχωμα ο Βύρωνας.  Σχολεία της πόλης επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης.

 

Διαβάστε επίσης