Κάποιοι βούλωσαν σκόπιμα τα λούκια στην στέγη του σχολείου

 Κάποιοι βούλωσαν σκόπιμα τα λούκια στην στέγη του σχολείου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε χθες, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ο αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Υποστήριξε ότι ο εργολάβος που κάνει το έργο συντήρησης στο κτίριο Γυμνασίου- Λυκείου των Κρηνίδων κι ασχολούμενος με την στέγη, βρήκε τα λούκια για τα νερά της βροχής βουλωμένα. Ενέργεια σκόπιμη αφού μέσα στα λούκια βρέθηκαν -σε μεγάλο βάθος μάλιστα- πλαστικά μπουκάλια.

Φαίνεται ότι ανθρώπινο χέρι τα έβαλε εκεί. Με συγκεκριμένο στόχο. Να μην γίνεται η απομάκρυνση των νερών σε περίπτωση βροχής, να μένουν τα νερά στην στέγη και έτσι να μπαίνουν στο εσωτερικό του κτιρίου! «Ο εργολάβος μου είπε ότι βρήκε 4-5 μπουκάλια σφηνωμένα σε μεγάλο βάθος σε όλα τα λούκια», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και δεν έκρυψε την έκπληξη του. Η συγκεκριμένη ανακάλυψη έγινε πρόσφατα.

Ο εργολάβος ανέβηκε στην σκεπή του σχολικού κτιρίου προκειμένου να βρει που οφείλονται υγρασίες στο εσωτερικό. Έλεγξε τη μόνωση και βρήκε το πρόβλημα στα λούκια. Η μόνωση στην οροφή του σχολείου, θυμίζει ο κ. Θ. Παπαδόπουλος, έγινε πρόσφατα.

Ήταν δημοτικό έργο επί ημερών της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Όταν όμως τα λούκια δεν λειτουργούν, τότε το πρόβλημα ανακύπτει. Όσο καινούργια κι αν είναι η μόνωση.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης