ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Υπό έρευνα από τις διωκτικές αρχές είναι η υπόθεση των ψεύτικων προφίλ στο Facebook και τα συκοφαντικά σχόλια κατά πολιτών και συγκεκριμένων υποψηφίων. Προηγήθηκε καταγγελία των θιγόμενων. Παρά το ότι η δράση των προφίλ σταμάτησε, τα ηλεκτρονικά ίχνη που υπάρχουν θα οδηγήσουν στους υπεύθυνους. Τουλάχιστον 10 ψεύτικα προφίλ έδρασαν το προηγούμενο διάστημα στην Καβάλα, με θράσος και δειλία. Επιχείρησαν να διατυπώσουν δημόσιο λόγο, αναρτώντας ακόμη και έγγραφα υπηρεσιών!

Αγνοούμενος στη Θάσο Ρουμάνος υποβρύχιος αλιέας. Μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η υπογραφή της σύμβασης για την υπό παραχώρηση του νέου λιμανιού. Τελευταία ώρα ανέκυψε γραφειοκρατικό πρόβλημα που δεν έχει σχέση με τις υποχρεώσεις του ΟΛΚ. Απεργιακή συγκέντρωση στις 11.30 στην κεντρική πλατεία. Συμμετοχή από πολλά σωματεία της πόλης.  Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο πρόεδρος των ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης για την φετινή τουριστική κίνηση. Ελλείψεις φαρμάκων στα φαρμακεία της Καβάλας διαπιστώνει η πρόεδρος των φαρμακοποιών Σίσυ Ρακιτζή. Υγειονομικό υλικό δωρίζει στο Κ.Υ. Χρυσούπολης το Νοσοκομείο. Ο Στέργιος Μαούνατζης πρόεδρος στη νέα διοίκηση των συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Επανήλθε στα δρομολόγια από και προς Καβάλα το πλοίο Μύκονος, χθες έφερε 300 μετανάστες. Οι περίπου 40 μεταφέρθηκαν στη δομή του Ασημακοπούλου. Οι υπόλοιποι με λεωφορεία ταξίδεψαν στη δομή των Σερρών.

Χθες βράδυ ο Θόδωρος Μουριάδης έθεσε εκτός συνδυασμού υποψήφια στις Κρηνίδες λόγω ομοφοβικής ανάρτησης στο facebook. Χρήστος Μέτιος και Δαμιανός Καγκελίδης έκαναν χθες το απόγευμα τις κεντρικές εκδηλώσεις του στην πόλη μας, συναντήθηκαν τυχαία στο Νοσοκομείο όπου περιόδευσαν. Αύριο το απόγευμα στην Καβάλα ο Στέφανος Κασσελάκης. Αύριο εκδήλωση για τη νεολαία από το συνδυασμό Χρυσανίδη. Το εκλογικό κέντρο της Αναστασίας Ιωσηφίδου επισκέφθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Περιοδεία στη λαϊκή των Κρηνίδων από τον Γιάννη Εριφυλλίδη. Στήριξη στο Χρήστο Μέτιο προσέφερε με δήλωση του ο γραμματέας της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας Μπάμπης Δράκος.

Μέχρι και σήμερα ο Δήμος Παγγαίου συγκεντρώνει βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ολοκλήρωσε την ίδια πρωτοβουλία της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Το μεσημέρι αγιασμός για τη νέα χρονιά στην Επαγγελματική Σχολή ΔΥΠΑ Καβάλας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας για τη στήριξη από το Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Κλίμα αισιοδοξίας χθες βράδυ στην εκδήλωση του ΑΟΚ για την παρουσίαση της φανέλας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από τις Σέρρες ο διαιτητής στο ματς της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης