• 4 Δεκεμβρίου 2023,

Νέος Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου

 Νέος Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου

Τέλος Αυγούστου προκηρύχθηκε η θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Του επικεφαλής των 200 και πλέον ιατρών του νοσηλευτικού ιδρύματος της Καβάλας. Κατατέθηκαν τρεις αιτήσεις υποψηφιότητας. Εισηγήθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου και το επιστημονικό του συμβούλιο.

Την Τρίτη (19/9) έλαβε την απόφαση, όπως έχει δικαίωμα, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκης. Νέος διευθυντής ορίστηκε ο χειρουργός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλίδης. Διευθυντής του χειρουργικού τμήματος του Νοσοκομείου Καβάλας. Ανέλαβε καθήκοντα.

Υπό την ευθύνη του είναι ο συντονισμός και η αξιολόγηση. Και πολλά ακόμη. Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση που έκανε την ίδια μέρα ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αχιλλέας Γερόπουλος.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ο άνθρωπος που σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας, ξεκίνησε από την ακριτική Φλώρινα, σπούδασε στο ΑΠΘ, έκανε τα πρώτα του ιατρικά βήματα ως ειδικευόμενος χειρουργός στην Έδεσσα κι έκτοτε ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέχρι που “τύχη αγαθή ” οδήγησε τα βήματά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας!

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης του εδώ φάνηκε πως είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, τελειομανής -κι ως εκ τούτου απαιτητικός-αλλά δίκαιος και βασιζόμενος σε δεδομένα τόσο σε ιατρικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης δεν φείδεται κόπου και χρόνου προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Είναι αυτός που μέσα σε 2,5 σχεδόν χρόνια οργάνωσε και στελέχωσε το χειρουργικό τμήμα ,έτσι ώστε σήμερα μπορεί και πραγματοποιεί πάνω από 1000 επεμβάσεις το χρόνο- όλης τη γκάμας της ειδικότητάς του- με αποτέλεσμα να προσέρχονται πλέον ασθενείς στο νοσοκομείο μας απ’ όλες τις μεριές της χώρας προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Είμαι σίγουρος ότι ως Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας θα δώσει νέα πνοή, νέα ώθηση και θα βοηθήσει ώστε το ΓΝ Καβάλας να έχει τον κεντρικό ρόλο που του αποδίδεται στην ευρύτερη υγειονομική περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των τελικών αποδεκτών των υπηρεσιών υγείας. Συγχαρητήρια Γιάννη! Σιδεροκέφαλος εύχομαι».

Η θητεία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας είναι τριετής.

Διαβάστε επίσης