• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επίσκεψη Μέτιου στο Νοσοκομείο – Τυχαία συνάντηση με Δαμιανό Καγκελίδη (φωτογραφίες)

 Επίσκεψη Μέτιου στο Νοσοκομείο – Τυχαία συνάντηση με Δαμιανό Καγκελίδη (φωτογραφίες)

Μια σύμπτωση, από αυτές που δημιουργεί η ίδια η ζωή, έφερε χθες στο Νοσοκομείο Καβάλας την ίδια ώρα δύο υποψήφιους Περιφερειάρχες.

Τον Χρήστο Μέτιο και τον Δαμιανό Καγκελίδη. Συναντήθηκαν στην είσοδο του ιδρύματος κι αντάλλαξαν ευχές, στο πλαίσιο ενός γνωστού και απαραίτητου πολιτικού πολιτισμού. Ο κ. Καγκελίδης που βρέθηκε πρώτος στο Νοσοκομείο Καβάλας συναντήθηκε με την πρόεδρο του σωματείου κ. Κατερίνα Πετράκη, τον διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλο, τον νέο διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας Ιωάννη Τριανταφυλλίδη.

Τις ίδιες συναντήσεις συζητήσεις είχε και ο Χρήστος Μέτιος. Και οι δύο συνοδεύονταν από υποψηφίους της. Τον κ. Μέτιο συνόδευε ειδικότερα και η κ. Άννα Καραγκιοζίδου, μοναδική υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος εργαζόμενη του Νοσοκομείου Καβάλας.

Ο κ. Καγκελίδης σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην ανάγκη προσλήψεων ειδικά νοσηλευτών. Για να επιτευχθεί αυτό όπως είπε πρέπει το κράτος να δίνει καλύτερα κίνητρα σε όσους επιθυμεί να προσλάβει. Σε αυτόν τον τομέα είπε μπορεί να βοηθήσει και η αυτοδιοίκηση. Με τρόπο έμμεσο αλλά ουσιαστικό.

Διαβάστε επίσης