• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μεγαλώνουν την πίεση τους προς την Περιφέρεια ΑΜΘ και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας οι κάτοικοι του οικισμού «Σαράντα» στη Νέα Ηρακλείτσα. Ζητούν να ληφθούν μέτρα ασφάλειας στο δρόμο προς τη Νέα Ηρακλείτσα, στον οποίο οι οδηγοί κινούνται με μεγάλες ταχύτητες. Σχετική απόφαση έλαβαν στη γενική τους συνέλευση, στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Παγγαίου. Ο κ. Αναστασιάδης ήταν απόλυτα συγκεκριμένος, υποστήριξε ότι την ευθύνη στην οδό έχει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

 

Συνεχίζει να αναζητείται από τις αρχές 14χρονο κορίτσι, το οποίο εξαφανίστηκε την Τρίτη στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Ο Δημήτρης Τσαλικάκης ορίστηκε από τον Υπουργό Υγείας διοικητής στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης. Νυχτοφύλακας που εργάζεται στις εγκαταστάσεις τοπικής εταιρίας τραυματίστηκε από δύο άτομα, τα οποία προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια από κτίριο της εταιρίας αλλά έγιναν αντιληπτά. Συνάντηση με τους δημοτικούς του συμβούλους είχε χθες βράδυ ο Θόδωρος Μουριάδης. Χθες το πρωί ο νέος δήμαρχος ήταν στον Αμυγδαλεώνα.

 

Δωρεά 9.000 ευρώ από τον ΤΑΡ για να αποκτήσει ψύξη- θέρμανση το κτίριο στο κεντρικό λιμάνι που προορίζεται για τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Καβάλας. Εξοπλισμός παιδικών χαρών μεταφέρθηκε εντός των έργων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Κάτοικοι της Παναγίας θα είναι το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για αποκλεισμό από την κυκλοφορία δρόμου της συνοικίας τους. Ο Δήμος Καβάλας υποστηρίζει ότι η απόφαση του ήταν υποχρεωτική λόγω επικίνδυνης κατοικίας στην ίδια οδό. Την ερχόμενη εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνεργασία των παρατάξεων Μέτιου- Σιμιτσή.

 

Το βράδυ του Σαββάτου λαϊκό γλέντι στο Περιγιάλι. Εκδρομή στα νησιά του Β. Αιγαίου άρχισαν χθες μέλη και φίλοι της Θασιακής Ένωσης. Σεισμός 3,2 ρίχτερ στη Δράμα έγινε αισθητός και στο Δ. Παγγαίου.

 

Την απόκτηση του Τάσου Σπυρόπουλου ανακοίνωσε ο ΓΣΕ. Δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων του ΑΟΚ στο Βώλακα για το φιλικό του Σαββάτου με τον Ορφέα. Σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης