• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Αύριο το πρωί στις 10 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων η Καβάλα αποχαιρετά τον 30χρονο εργαζόμενο της ΒΦΛ. Έχασε τη ζωή του χθες στο εργοστάσιο, στο πλαίσιο όπως λέγεται εργασιών συντήρησης. Ο θάνατος του φέρεται να οφείλεται σε ασφυξία. Σήμερα νεκροψία και νεκροτομή στον ιατροδικαστή της Κομοτηνής. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό αφού ως τώρα δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση.

 

Με ικανοποιητικό ρυθμό και ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα εξελίσσεται το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου. Ο Δήμος Καβάλας θα ερευνήσει το περιστατικό με το φωτιστικό που έπεσε σε παρκαρισμένο όχημα, δεν είναι το μοναδικό για αυτού του τύπου λάμπες. Είναι φωτιστικά 20ετίας που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης. Ανακοινώθηκαν χθες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τοπικών φορέων υπό την Ομοσπονδία, της διανομής σε οικογένειες 300 δώρων αγάπης. Φορτηγό ξέφυγε της πορείας του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο Ταξί. Το περιστατικό έγινε στο Σίγμα τα ξημερώματα χθες. Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός του Ταξί. Περισσότερο από 1,5 ώρα διήρκεσε το πρώτο δρομολόγιο του φέρι μποτ «Αγία Βαρβάρα» από τον Πρίνο στην Καβάλα.

 

Μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην οποία θα συζητηθεί ο κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. 100 πουλόβερ για το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας δωρίζει συμπολίτισσα. Συνεχίζουν να περιμένουν την εορταστική κίνηση στην αγορά οι επαγγελματίες. Η Κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ με ανακοίνωση της δίνει συμβουλές στους καταναλωτές για την αγορά κρεάτων. Ο Δήμαρχος Θάσου υπέγραψε τη σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης νέων φωτιστικών για την παραλιακή περιοχή του Λιμένα.

 

Κυκλοφορεί αύριο το νέο βιβλίο του Κοσμά Χαρπαντίδη με τίτλο «Το ταλέντο της αποτυχίας». Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας στη Παιδόπολη και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. 100 δωροεπιταγές σε οικογένειες με ανάγκη θα μοιράσει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου.

 

Ισοπαλία 0-0 του ΑΟΚ στη Χαλάστρα. Ισόπαλος 1-1 ο Βύρωνας. Ηττήθηκε ο Νέστος. Η Γ’ Εθνική διακόπτεται για να επανέλθει στις 8 Γενάρη.

Διαβάστε επίσης