ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Αρνητικά απάντησε ο Δ. Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Άγγελος Βλάχος στο αίτημα των επαγγελματιών σχετικά με το τέλος τραπεζοκαθισμάτων στα λιμάνια Καβάλας και Κεραμωτής. Κατά τον κ. Βλάχο το τέλος δεν αυξήθηκε, επανήλθε στα ποσά του 2007. Η συνάντηση έγινε χθες παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, Καφεζυθοπωλών- Εστιατόρων, επαγγελματιών της Κεραμωτής. Θέματα του λιμανιού των Ελευθερών έθεσαν εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Νέας Περάμου. Πριν αποφασιστούν οι αυξήσεις έπρεπε να γίνει διαβούλευση, είπε ο Θόδωρος Χατζηχρήστος. Η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά ομόφωνη του διοικητικού συμβουλίου, τόνισε ο Άγγελος Βλάχος.

 

Απόφαση αναστολής των κινητοποιήσεων έλαβαν οι αγρότες της Καβάλας. Το απόγευμα αποχωρούν τα τρακτέρ από το Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών σκοπεύει να λάβει ο Δήμος για το φωτοβολταϊκό πάρκο που θα δημιουργήσει η Ενεργειακή του Κοινότητα. Νέα πρόταση του Μητροπολίτη στη Στέγη για το κτίριο της οδού Κύπρου, θα του απαντήσει -μάλλον αρνητικά- η προσεχής συνέλευση του συλλόγου. Τόσο ο Θόδωρος Μαρκόπουλος όσο και ο Αλέξης Πολίτης μίλησαν για το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου, προς το παρόν δεν ανησυχούν για την εξέλιξη του. Συνεχίζεται η έρευνα στην αγορά του Αγίου Νικολάου επί των αρχικών ευρημάτων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Ταυτόχρονα συνεχίζεται και το βασικό έργο.

 

Πρώτη μέρα χθες στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας για 20 αλλοδαπούς φοιτητές, θα είναι στην Καβάλα ως το Καλοκαίρι μέσω προγράμματος Erasmus. Εκδήλωση «Λευκής Νύχτας» θέλουν να οργανώσουν το Καλοκαίρι στη Νέα Πέραμο οι επαγγελματίες της περιοχής. Ο Γιάννης Ιακωβίδης ορίστηκε αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας. Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος δεν θα λειτουργήσει σήμερα το νηπιαγωγείο στο Ορφάνι. Ικανοποιημένοι από τη μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής οι συνταξιούχοι της Καβάλας. Την προσεχή Δευτέρα αποφασίζουν οι δικηγόροι της Καβάλας αν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή τους. Κομματική εκδήλωση με ομιλητή το βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη οργανώνει το απόγευμα της Δευτέρας το ΚΚΕ στην Καβάλα.

 

Ποσό άνω των 3.000 ευρώ συγκέντρωσε ο Γιάννης Σαρρής τη Δευτέρα με τη φιλανθρωπική του πρωτοβουλία. Βασιλόπιτα κόβει την Κυριακή ο σύλλογος φίλων ατόμων με αυτισμό.

 

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Άρης Πηγών στο ματς με τον Μακεδονικό Αγιάσματος. Στην παράταση ο Βύρωνας απέκλεισε τον Ορφέα.

 

 

Διαβάστε επίσης