ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μετά από σύσκεψη τοπικών φορέων και τοπικών παραγόντων αποφασίστηκε χθες η κοινή τους δράση για να μην κλείσει λόγω έργων ο κόμβος της Εγνατίας στο νέο λιμάνι. Οι επόμενες ενέργειες περιλαμβάνουν και προσφυγή στη δικαιοσύνη. Βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχος Καβάλας ζητούν τα πλευρικά διόδια στον ίδιο κόμβο να κατασκευαστούν το Φθινόπωρο. Εν τω μεταξύ κι ενώ ισχύει από τη Δευτέρα η απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Αστυνομικού Διευθυντή, ο κόμβος λειτουργεί κανονικά.

Με πολύ κόσμο και η χθεσινή συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Παράπονα από τη Χρυσούπολη για τα κουνούπια. Υπάρχει δυνατότητα και διαδικασία οι κάτοικοι του Δήμου Παγγαίου να μην πληρώνουν και τα πλευρικά διόδια εντός των ορίων του Δήμου τους. ΚΚΕ Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις κατά των απολύσεων εργαζομένων στη ΒΦΛ. Συνεχίζεται το βράδυ με 4 μουσικές εκδηλώσεις η ενότητα CosmoHome του φεστιβάλ Cosmopolis.

Πληρότητες που αγγίζουν το 80% στα ξενοδοχεία του Δήμου Παγγαίου. Έφυγαν τα τροχόσπιτα που είχαν σταθμεύσει λόγω κάμπινγκ στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας. Ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή η τροπολογία για τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Αναμένεται η δημοσίευση της στην ΕτΚ. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θάσου. Μέσω της πολεοδομίας και της ηλεκτρονικής διαδικασίας εκδίδονται καθημερινά άδειες για εργασίες σε κατοικίες του Νομού Καβάλας για το πρόγραμμα Εξοικονομώ.

 

Παιδιά του ελληνικού παιδικού χωριού φιλοξενήθηκαν μία εβδομάδα σε ξενοδοχείο της οικογένειας Κοθάλη στη Θάσο. Πανελλήνιες διακρίσεις για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Περάμου και του 1ου Γυμνασίου της Χρυσούπολης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκάλεσε τον Θοδωρή Γκόνη στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας.

Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Δεν είχε αποτέλεσμα νέα συνάντηση των μετόχων με επιχειρηματία που θέλει να εμπλακεί στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης