• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

2.000 άνθρωποι έφθασαν πριν λίγη ώρα στο λιμάνι της Καβάλας με τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων «Express Πήγασος» και «Διαγόρας». Η επιστροφή των εκδρομέων από τα νησιά του Β. Αιγαίου συνεχίζεται ως την Κυριακή, όπου τα δρομολόγια των πλοίων είναι γεμάτα. Μειώνεται η κίνηση από την Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Σε κάθε άφιξη πλοίου στο λιμάνι το Λιμεναρχείο λαμβάνει έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα.

 

Η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη δήλωσε χθες ότι αρμόδιο για τις στάσεις είναι το Αστικό ΚΤΕΛ. Επικίνδυνο και έτοιμο να πέσει κουβούκλιο στάσης στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στην Κηπούπολη. Τουλάχιστον 4 είναι οι εκδηλώσεις που θα γίνουν την Κυριακή το βράδυ στο Νομό Καβάλας, με την ευκαιρία της πανσελήνου του Αυγούστου. Διακοπή νερού στο κέντρο της Καβάλας και στις συνοικίες σήμερα λόγω βλάβης στον αγωγό ύδρευσης. Τη βλάβη προκάλεσε έργο του ΟΤΕ. Αυξημένο το ενδιαφέρον τοπικών επιχειρήσεων να λάβουν μέρος στη φετινή ΔΕΘ. Συνεχίζεται η επιφυλακή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας σε όλο το Νομό. Πιθανές βροχές και καταιγίδες το βράδυ της Δευτέρας.

 

Οργανωτική συνάντηση είχαν χθες βράδυ ο Θόδωρος Μουριάδης και τα στελέχη της υπό δημιουργία δημοτικής του παράταξης. Ανακοίνωση με κριτική στην κ. Δήμαρχο και στην κ. Ιωσηφίδου από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Ενδιαφέρον συμμετοχής στις επόμενες δημοτικές εκλογές δείχνει ο Κώστας Κουνάκος. Στις 10.30 το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους η κηδεία του πρώην δημοτικού συμβούλου Σταύρου Μαρινίδη. 57χρονη συνελήφθη στη Χρυσούπολη για άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια. Στην ευρωβουλή μέσω Γιάννη Πασχαλίδη τα προβλήματα των αγροτών Νέστου και Παγγαίου.

 

Με χθεσινή ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου αποχαιρέτησε τον Άγγελο Θεοδοσίου. Το βράδυ στο Ιμαρέτ εκδήλωση του συγκροτήματος Κοντραμπάντο. Από χθες στο Παλλάδιο έκθεση ζωγραφικής του 18χρονου Πακιστανού πρόσφυγα Μοχάμαντ Σουλεϊμάν.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ στο χθεσινό φιλικό με τον Πανδραμαϊκό ο ΑΟΚ. Δοκιμάστηκε ο κεντρικός αμυντικός Σταύρος Σούλης. Από τις Σέρρες ο διαιτητής της αναμέτρησης την Κυριακή με τα Γιαννιτσά.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης