ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Έτοιμος δηλώνει ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση ρεύματος τόσο στον πρώτο Καλοκαιρινό καύσωνα αυτών των ημερών όσο και στο υπόλοιπο της θερινής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες φέτος το Καλοκαίρι ειδικά η πόλη της Καβάλας εξυπηρετείται από συνολικά 9 υπόγειες γραμμές, οι οποίες μπορούν να καλύψουν ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος έως και 200.000 κατοίκων. Τα υπόγεια δίκτυα αντέχουν μεγαλύτερα φορτία και δεν είναι εκτεθειμένα σε καιρικά φαινόμενα. Τρία από τα εννιά της πόλης κατασκευάστηκαν πρόσφατα. Για το Φθινόπωρο μετατίθεται η σύνδεση της Θάσου με νέο υπόγειο καλώδιο από τη Κεραμωτή. Διακοπή ρεύματος τουλάχιστον μιας ώρας λόγω βλάβης χθες το απόγευμα στο Δήμο Νέστου.

 

Κατέρρευσε το μεσημέρι της Τετάρτης τμήμα εξωτερικού τοίχου στο Φρούριο, στον κοιτώνα αξιωματικών. Στο σημείο πρόσφατα είχε διαπιστωθεί ρωγμή. Αυξημένα ήταν και χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Το νοσηλευτικό ίδρυμα έδωσε στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία από την κίνηση που παρουσίασαν ιατρεία και κλινικές του τον περασμένο Μάη. Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί οδηγός Ταξί που την προηγούμενη εβδομάδα φέρεται να αρνήθηκε κούρσα σε πολίτη που μόλις είχε βγει από την Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου. Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων των πλοίων δεν φαίνεται να αφορά τα εισιτήρια των φέρι μποτ. Ξανάρχισαν χθες τα έργα στο κεντρικό λιμάνι, σχετική ενημέρωση υπήρξε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη.

 

Επιτροπή της Βουλής ενημέρωσε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξελέγη χθες γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Ταμείο αλληλοβοήθειας θέλει να δημιουργήσει για τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας η ΕΛΜΕ Καβάλας. Βάφτηκαν διαβάσεις στο κέντρο και στις συνοικίες της πόλης, συνεχίζεται το πλύσιμο των κάδων. Παραιτήθηκε από μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Περάμου, απογοητευμένος από την προηγούμενη συμμετοχή του, ο Γιάννης Κανίογλου. Μέσα στη θάλασσα βρέθηκε δέντρο που ξερίζωσε η πρόσφατη κακοκαιρία, το περιστατικό έγινε πίσω από το ξενοδοχείο Λούσυ. Με απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ έκλεισε από την περασμένη Παρασκευή το κατάστημα της Νέας Περάμου.

 

Εθελοντές προσπάθησαν χθες το απόγευμα να καθαρίσουν από το πλαγκτόν το λιμανάκι των Σφαγείων. Δόθηκε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Cosmopolis. Επίτιμος δημότης Καβάλας θα ανακηρυχθεί σε εκδήλωση σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Νυρεμβέργης.

 

Το επόμενο διάστημα οι εργασίες συντήρησης σε χώρους του «Ανθή Καραγιάννη».Το δημοτικό έργο θα ενισχυθεί και με πιστώσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Διαβάστε επίσης