• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2024

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου- λίγο πριν την εκδήλωση της Λευκής Νύχτας- έδωσαν χθες στο Δημαρχείο οι εκπρόσωποι των διοργανωτών. Απόστολος Μουμτσάκης, Γιάννης Κελγιώργης και Γιάννης Κούτρας αναφέρθηκαν στα διάφορα γεγονότα και στον στόχο ενίσχυσης της αγοράς. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 αύριο το απόγευμα. Τα κυκλοφοριακά μέτρα ισχύουν από τις 5 το απόγευμα. Φέτος οι εκδηλώσεις επεκτείνονται και στην οδό Βενιζέλου ενώ τα καταστήματα θα λειτουργούν με προσφορές και εκπτώσεις ως τις 11 το βράδυ.

 

Μέσω του ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτηθεί έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Διοικητηρίου. Προβλέπεται η εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκών στην οροφή του κτιρίου. Η Αρχαιολογία Καβάλας ενέκρινε την κατεδάφιση παλαιών κτισμάτων δίπλα στις Καμάρες, επί της οδού Λαχανά. Έλαβαν άδεια ώστε να λειτουργήσουν κανονικά και φέτος 5 κατασκηνώσεις ιδιωτών στο Νομό. Αθωώθηκε στο Μονομελές αλλοδαπός επιχειρηματίας που είχε απλήρωτο προσωπικό, κατατέθηκε ότι τα χρήματα της μισθοδοσίας τα παρακρατούσε ο λογιστής του. Το Υπουργείο Παιδείας ενισχύει οικονομικά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων των σχολών στην Καβάλα.

 

Στη Θάσο ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε με το Δήμαρχο του νησιού. Στη συνάντηση και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος. Ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ με κριτική στην επίσκεψη και στις δηλώσεις όσο ήταν στην Καβάλα του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη. Στην Καβάλα περιόδευσε η προερχόμενη από τον Έβρο, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρυσταλλία Αρμενάκη. Μόνο το ΚΚΕ μιλά για τα προβλήματα που προκαλεί η Ε.Ε. δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας.

 

Δύο πτυχιούχους θα προσλάβει η ΠΕ Καβάλας για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου. Δύο συλλήψεις στο Ν. Καβάλας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 12 σε όλη την ΑΜΘ. Άσκηση επί χάρτου πραγματοποιεί την Τετάρτη στο Διοικητήριο η Πολιτική Προστασία Καβάλας. Η Energean ήταν και φέτος ο χορηγός σε δράσεις ανακύκλωσης σχολείων της πόλης.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Θόδωρος Μουριάδης παρουσίασαν στον Υπουργό Αθλητισμού το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του «Ανθή Καραγιάννη». Έλαβαν υπόσχεση χρηματοδότησης του. Σε προτεραιότητα και το έργο αντικατάστασης του ταρτάν. Ο ΑΟΚ περιμένει την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ για να «τρέξει» τη νέα ΠΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης