• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

2.500 εργάτες γης αναμένονται τον Μάρτιο στο Ν. Καβάλας, σε διάφορες αγροτικές δουλειές. Και φέτος είναι δύσκολο να έρθουν στην περιοχή λόγω των μέτρων πρόληψης κορωνοϊού. Τα σύνορα από Σκόπια και Αλβανία είναι κλειστά ενώ οι Βούλγαροι εργάτες υποχρεώνονται να εξυπηρετηθούν από τον Προμαχώνα, κάνοντας ένα ταξίδι 10 ωρών. Το πρόβλημα που ανακύπτει τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη, τη διοίκηση της ΕΑΣ Καβάλας και την υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης της ΠΕ Καβάλας.

 

Το νηπιαγωγείο Ποτού και ένα ακόμη τμήμα στο Γυμνάσιο Ελευθερούπολης αναστέλλουν προσωρινά τη λειτουργία τους λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. 15 ανακοίνωσε για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Ίδια η κατάσταση στην κλινική και στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. 5 ακόμη κρούσματα διαπίστωσαν τα χθεσινά τεστ στο Νοσοκομείο.

 

Γεώτρηση στην Αλάνα μετά από σχετική πρωτοβουλία του ΤΑΙΠΕΔ. Δεν υπήρξε ως τώρα επίσημη αντίδραση του Δήμου Καβάλας για το τι θα κάνει στο θέμα των ανταποδοτικών τελών του 2021. Λόγω απεργίας ναυτικών δεν έγινε χθες, ούτε θα γίνει σήμερα το δρομολόγιο προς Καβάλα του πλοίου Superferry II. Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Καβάλας, στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη. Οργισμένη δήλωση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Κρηνίδων κατά Αναστασίας Ιωσηφίδου, Μάκη Παπαδόπουλου, Χρήστου Ποτόλια. Περίπου οι μισοί εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ Ν. Καβάλας αποχωρούν καθώς συμμετέχουν σε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην τελετή παρασημοφόρησης του Ιάκωβου Τσούνη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ράπιντ τεστ στην Ιχθυόσκαλα, αύριο το πρωί, ανακοίνωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με τους μικροπωλητές λαϊκών αγορών συναντήθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού από το ΤΕΕ ΑΜ. Συμμετοχή του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας σε πρόγραμμα Erasmus. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θάσου εγγράφηκε στο μητρώο πολιτιστικών φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου και της διοίκησης του ΑΟΚ. Το Επιμελητήριο δεν τηρεί την υπόσχεση του για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης