• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Απαραίτητα έργα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» επιδιώκει να δρομολογήσει ο ΑΟΚ. Μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο, χθες εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Τα έργα θα αφορούν τόσο τις συντηρήσεις και ανακαινίσεις χώρων όσο και την κατασκευή στεγάστρου. Ο ΑΟΚ θέλει να υπάρξει συντονισμός και κοινή δράση του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Δήμου. Παλαιότερα υπήρξε τέτοια υπόσχεση από τον Χρήστο Μέτιο και το Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών στις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ έκανε από την πόλη μας ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης. Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και το χώρο του ΚΕΘΕΑ. Τη Δευτέρα στην Καβάλα για εκδήλωση της Νέας Αριστεράς ο Νάσος Ηλιόπουλος. Το μεσημέρι της Κυριακής κόβει βασιλόπιτα η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, μιλά ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος. Στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συμμετοχή 65% των εφοριακών της Καβάλας στη χθεσινή πανελλαδική τους απεργία. Ανακοίνωση της οργάνωσης του ΚΚΕ αντίθετη με το προτεινόμενο φωτοβολταϊκό στη Λεκάνη.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ασχολείται με το περιστατικό χειροδικίας σε βάρος της συντρόφου του Σταύρου Μάνταλου. Έγινε στην πόλη μας το περασμένο Σάββατο. Τον Φεβρουάριο ξεκινούν τα έργα ανακαίνισης της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο. Ο χώρος απέκτησε νέα και απαραίτητη περίφραξη, οι εργασίες θα έχουν διάρκεια ίσως και 2 χρόνια. Με εκπροσώπους της αγοράς και θέμα τα αυξημένα ανταποδοτικά τέλη συναντήθηκε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Το επόμενο διάστημα θα αποκτήσει νέα διοίκηση ο σύλλογος κατοίκων οικισμού Σαράντα στη Νέα Ηρακλείτσα. Ξεκίνησε τη διαδικασία για να αποκτήσει Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης ο Δήμος Παγγαίου. Ανανεώθηκε η θητεία της Χριστίνας Ταβουλτζίδου ως γενική γραμματέας του Δήμου Καβάλας.

 

Το απόγευμα στην κεντρική πλατεία η σημερινή συγκέντρωση κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δαλακούρας συναντήθηκε με το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Τριτέκνων. Με πολύ κόσμο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη για τη σημερινή γιορτή του Αγίου Γρηγορίου.

 

Στα πέναλτι κρίθηκε το ματς κυπέλλου του ΑΟΚ με το Νέστο, προκρίθηκε ο ΑΟΚ με ήρωα τον τερματοφύλακα του Αστρά. Στους διακριθέντες και ο τερματοφύλακας του Νέστου Νομικός.

Διαβάστε επίσης