ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων συνεχίζουν να σταματούν οι συμψηφισμοί που αφορούν τις τοπικές επιχειρήσεις και την απλήρωτη επιδότηση εργασίας. Παρά το ότι ο ΟΑΕΔ προετοίμασε αρκετούς συμψηφισμούς κι έστειλε τα σχετικά έγγραφα στην Ανεξάρτητη Αρχή, αυτή – άγνωστο για ποιόν λόγο- δεν τους υλοποιεί! Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 98 επιχειρήσεις του Ν. Καβάλας είναι έτοιμες να επωφεληθούν του μέτρου. Για την ίδια διαδικασία υπάρχει όχι μόνο κυβερνητική απόφαση αλλά και σχετική τροπολογία που ρυθμίζει επιμέρους θέματα.

 

Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» Καβάλα και Θάσος, πλησίασαν τα 100 τα χθεσινά κρούσματα στο Ν. Καβάλας. Μικρή μείωση των ασθενών στο Νοσοκομείο. Πέθανε ασθενής που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ, ήταν ανεμβολίαστος από τη Θάσο. Για τη Δευτέρα οδεύει η συνάντηση της Ενεργειακής με τους εργαζόμενους της. «Επιθυμούμε ουσιαστικές διαβουλεύσεις» αναφέρει το σωματείο και ζητά συνεχίζει να ζητά συγκεκριμένα στοιχεία για την κατάσταση της Ενεργειακής. Ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε χθες ότι ξεκινά η διαδικασία για το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το νέο λιμάνι Καβάλας. Διαγραφή της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας από το σχετικό μητρώο του Υπουργείου Ανάπτυξης.

 

Ικανοποιημένος από το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής για την ΑΜΘ ο Μακάριος Λαζαρίδης. Κριτική στην επιτροπή για το ίδιο θέμα από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ολοκλήρωσε τη δωρεά οχημάτων στο Δήμο Νέστου ο ΤΑΡ. Δεύτερη μέρα σήμερα της ειδικής δράσης του Δήμου Καβάλας στην κεντρική πλατεία για τη μείωση των αποβλήτων. Πετυχημένη εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων, το Σάββατο εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας του Επιμελητηρίου.

 

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας ενημέρωσαν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού. Συνέντευξη της Αλεξίας Βουλγαρίδου σε αθηναϊκή εφημερίδα για την όπερα που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Καβάλα. Μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππα Αναστασιάδη για τη σημερινή παγκόσμια μέρα κατά της βίας στις γυναίκες.

 

Με σκορ 6-0 ηττήθηκε από τη Ξάνθη ο ΑΟΚ. Μόνο στην κερκίδα της θάλασσας οι φίλαθλοι που είδαν το ματς.

 

Διαβάστε επίσης