• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού ξεχώρισαν χθες βράδυ, στην πρώτη συναυλία του φεστιβάλ Cosmopolis που έγινε στο Πάρκο Φαλήρου. Νέοι άνθρωποι που την παρακολούθησαν φορούσαν συνεχώς μάσκα, ήταν καθισμένοι και φανερά ξαφνιασμένοι από το διαφορετικό κλίμα στην εκδήλωση. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1 κρούσμα στην ΠΕ. Αγωνιά η εστίαση για το τι θα γίνει από τη Δευτέρα και μετά, όταν λήγει το περιορισμένο ωράριο ως τις 12 τα μεσάνυχτα. Ο γιος μου δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα δήλωσε στο Μέγκα η μητέρα του 52χρονου από το Κρυονέρι.

 

70χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του χθες στη Γαληψό, μετά από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε. Συνεχίζονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας την Κυριακή στη Κάρυανη. Δύο άτομα τραυματίστηκαν την Τρίτη το απόγευμα σε διαδοχικά τροχαία ατυχήματα που έγιναν στην οδό Τενέδου και στη διασταύρωση προς Χαλκερό.

 

Αντίθετος στην ουδετερότητα του ΝΑΤΟ στα ελληνοτουρκικά θέματα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η κυβέρνηση στηρίζει τους μελισσοκόμους της Θάσου, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Μακάριος Λαζαρίδης. Κριτική στην Κυβέρνηση για τα θέματα επαναλειτουργίας των σχολείων από την Τάνια Ελευθεριάδου. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για την εστία μόλυνσης λόγω διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης στη διασταύρωση των οδών Ζαλόγγου και Βουλγαροκτόνου. Θα ξαναβαφτούν οι διαβάσεις στο κέντρο της πόλης ανέφερε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης. Κάθε πρωί η Δημοτική Αστυνομία περιπολεί στους πεζόδρομους.

 

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο θα κάνει το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Δύο συναυλίες το βράδυ στο Πάρκο για το Cosmopolis, αρχίζει στην πλατεία Καπνεργάτη το Cosmo Lights. Κείμενο του Νίκου Βατόπουλου στην Καθημερινή για το έργο ανακαίνισης της Μ. Λέσχης. Το εκτελούμενο έργο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας στο οικόπεδο Κρέη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος.

 

Έτοιμος να ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφές ο ΑΟΚ, αποχώρησε από την ομάδα και ο Καθάριος.

 

 

Διαβάστε επίσης