ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μία ακόμη παράταση θα λάβει το «ταλαιπωρημένο» έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Η πιο πρόσφατη ισχύει έως τα μέσα Μαρτίου αλλά ήδη ο ανάδοχος ζήτησε την επόμενη! Το αίτημα του θα γίνει μερικώς δεκτό. Αργεί ωστόσο και το έργο της προμήθειας των επίπλων του κτιρίου. Κατά συνέπεια  η Μεγάλη Λέσχη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους δημοτικούς σκοπούς μετά το Καλοκαίρι. Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα σε εκδήλωση του Δήμου Καβάλας και της ΔΙΑΜΑΘ σχετικά με την ανακύκλωση. Δεν ξεκαθάρισε χθες πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι μέσω του ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

 

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε διαδίκους έγινε χθες το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Δύο άτομα έγιναν προσαγωγή στο Αστυνομικό τμήμα αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο Υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου υποστηρίζει τις ενέργειες του ΤΕΙ για ένα νέο κτίριο στο κέντρο της πόλης που θα εξυπηρετήσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Σύντομη και χωρίς ειδήσεις η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Βασιλόπιτα για το νέο έτος έκοψε η ΔΚΜ, σε έναν μήνα η ετήσια εκδήλωση του τμήματος ΑΜ του ΤΕΕ. 73 υποψήφιους του παρουσίασε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Ανακοίνωση για τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας εξέδωσε ο Θόδωρος Μουριάδης. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο δημοτικού έργου στις Κρηνίδες. Στη συνάντηση του προέδρου της Βουλής με τον νέο πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα παρέστη ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης.

 

Την Κυριακή γενική συνέλευση και κοπή πίτας του Συνδέσμου Τυφλών. Το απόγευμα καρναβαλίστικη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Χρυσούπολης. Για τη σημερινή Τσικνοπέμπτη εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα είναι στην Καβάλα το Σάββατο για τους τελικούς του πρωταθλήματος 6Χ6 δημοτικών σχολείων. Από τη Δράμα ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ την Κυριακή. Συνεχίζεται με επιτυχία το 4ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης