• 8 Μαΐου 2024,

Κι άλλη παράταση στο έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης

 Κι άλλη παράταση στο έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης

Τουλάχιστον μία ακόμη παράταση πρόκειται να λάβει το έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Αυτή που ισχύει σήμερα τελειώνει στα μέσα Μαρτίου. Όπως φαίνεται δεν αρκεί για την ολοκλήρωση των εργασιών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη στην υπηρεσία αίτημα του ανάδοχου για νέα παράταση, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί μερικώς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η νέα παράταση θα είναι περίπου ενός μήνα. Ωστόσο το «ταλαιπωρημένο» από τις παρατάσεις έργο δεν φαίνεται να τελειώνει έγκαιρα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης πρόκειται να περιμένουμε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την αγορά των απαραίτητων επίπλων. Την προμήθεια και την παράδοση αυτών.

Φημολογούνται επίσης κι άλλες μικρές εκκρεμότητες που όπως φαίνεται εμποδίζουν την ολοκλήρωση της προσπάθειας πριν τις δημοτικές εκλογές. Ρεαλιστική είναι η πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία η Μεγάλη Λέσχη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ο Δήμος Καβάλας σκοπεύει το προσεχές Φθινόπωρο!

Στο μεταξύ χθες η Διαχειριστική Αρχή όρισε την επιτροπή που στα μέσα Μαρτίου θα κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο για την πρόοδο των εργασιών. Η επιτροπή επιτόπιας επαλήθευσης σκοπεύει να κάνει αυτοψία στο έργο στις 13 Μαρτίου. Αυτή η διαδικασία είναι τυπική μιας και επί των παρατάσεων ενημερώνεται και συμφωνεί και η συγκεκριμένη υπερκείμενη υπηρεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Διαβάστε επίσης