ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Επιδεινώνεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παλαιά καπναποθήκη στην οδό Φιλίππου. Ανησυχούν περιοίκοι, επαγγελματίες και περαστικοί. Το κτίριο ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα, δεν χρησιμοποιείται. Είναι απαραίτητη αυτοψία για να επικαιροποιηθούν όπου χρειάζεται τα μέτρα προφύλαξης από τυχόν καταρρεύσεις. Πιο σοβαρός είναι ο κίνδυνος να αποκολληθούν τμήματα του αετώματος, στις δύο γωνίες του κτιρίου.

 

Επικυρώθηκε ο κατάλογος των υποψηφίων στις εκλογές του ΤΕΕ τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, συμμετέχουν 5 παρατάξεις με 65 υποψήφιους στο Ν. Καβάλας. Αντίθετος με νέα αναβολή των εκλογών στο Επιμελητήριο δήλωσε χθες ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Μετά από σημαντική καθυστέρηση άρχισε το δημοτικό έργο στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Καλαμίτσας. Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς κρούσματα κορωνοϊού ο Νομός Καβάλας, το συμπέρασμα προκύπτει από τα αποτελέσματα των ράπιντ τεστ.

 

Τον Θόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε η πρόξενος της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα στην πόλη μας ο πρέσβης της Κορέας στην Αθήνα. Έκτακτη γενική συνέλευση για την προετοιμασία απεργίας έκαναν χθες στη Δ. Βιβλιοθήκη εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Καθυστερούν αδικαιολόγητα αποζημιώσεις αγροτών του Παγγαίου, πρέπει να καταβληθούν από την εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το αεροπλάνο που συνετρίβη κοντά στο Παλαιοχώρι το Καλοκαίρι του 2022. Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης παραμένει πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Καβάλας. Στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοχεύει για το 2025 η ΕΑΣ Καβάλας. Ο Γιώργος Κυμπαρίδης, δικηγόρος Κομοτηνής, εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Οι συνοικιακοί σύλλογοι Αγίου Λουκά και Ποταμουδίων ξεκινούν εκδηλώσεις για το Πάσχα, συγκεντρώνουν τρόφιμα για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες. Κάθε απόγευμα εκτός Παρασκευής και Κυριακής, λειτουργεί ο χώρος του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Πρώτη συνεδρίαση προχθές για την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Καβάλας. 14 Απριλίου στο Νομό Καβάλας η δράση Let’s Do It Greece.

 

Σε προπώληση και με έκπτωση τα εισιτήρια του ματς του ΑΟΚ με το Νέστο. Με 10 ευρώ αγοράζεις δύο. Παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ο δικηγόρος Σωτήρης Αδαμαντίου. Έγινε χθες η κλήρωση για το φετινό πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ δημοτικών σχολείων.

 

Διαβάστε επίσης