ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης που είναι σε εξέλιξη από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας φαίνεται ότι θα βγάλει από τη δύσκολη θέση το Δήμο Καβάλας στο θέμα της πραγματογνωμοσύνης στην πεσμένη γέφυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση θα την ζητήσει από το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Η προκαταρκτική που περιλαμβάνει καταθέσεις φυσικών προσώπων χωρίς όρκο, γίνεται με εισαγγελική εντολή.

Πριν το τέλος του έτους το ΑΣΕΠ θα εξετάσει τις προσφυγές που κατατέθηκαν και θα κατατεθούν σε αυτό για τις προσλήψεις καθαριστών και τραπεζοκόμων στο Νοσοκομείο. Μέσω διαγωνισμού που έκανε ο ΟΛΚ, τη φύλαξη των λιμανιών αρμοδιότητας του αναλαμβάνει για έναν χρόνο ο συνεταιρισμός των λιμενεργατών. Ένα έγγραφο που αφορά την εταιρία στην οποία ανήκει, περιμένει το υδροπτέρυγο για να αρχίσει δρομολόγια. Ολοκληρώνεται η ανέλκυση του αλιευτικού που τη Δευτέρα βυθίστηκε στο λιμάνι της Κεραμωτής. Μικρές απεργιακές συγκεντρώσεις στη χθεσινή απεργία της ΓΣΕΕ.

Κριτική στη Δήμαρχο με ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά για την τύχη της πρότασης ονομασίας της οδού Κύπρου σε οδό Λευτέρη Αθανασιάδη. Ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ συμμετέχει με τα μέλη του στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν δύο διακινητές 26 και 17 ετών που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες. Η ΕΛΜΕ Καβάλας καταδικάζει φιλοναζιστικά κόμματα και οργανώσεις που προσπαθούν να εισχωρήσουν στα σχολεία. Μετάλλιο τιμής για τον Κώστα Μορφίδη, στην 22η σύσκεψη της επιτροπής του Οργανισμού Συνεργασίας χωρών του Ευξείνου Πόντου. Το Σάββατο στην Καβάλα ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Σε πλήρη εξέλιξη το έργο του Βερούλειου.

Συνεχίζεται το βράδυ η διπλή θεατρική παράσταση στη Στέγη. Συνεδριάζει το μεσημέρι στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μουσική εκδήλωση το απόγευμα στο αρχαιολογικό μουσείο για τη συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου σε πρόγραμμα Erasmus.

Στην Εθνική Ενόπλων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης. Στην Ελευθερούπολη τον Μάη η τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης