• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

65 κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Μικρή νέα μείωση των ασθενών στην κλινική Covid του Νοσοκομείου ενώ τεστ που έγιναν στον Κεχρόκαμπο δεν εντόπισαν κανένα περιστατικό. Το Προκόπειο ίδρυμα με ανακοίνωση του χθες αργά το βράδυ παραδέχεται τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, διαβεβαιώνει ότι έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Ταυτόχρονα διαμαρτύρεται επειδή όπως αναφέρει το τελευταίο διάστημα γράφονται πολλές αναλήθειες για το ίδιο θέμα. Ανακοίνωση για τα κρούσματα στο Προκόπειο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ερώτηση στη Βουλή από την Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες ο εκπρόσωπος της Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης. Κλειστά παραμένουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της πόλης. Το πετρέλαιο του Πρίνου χρειάζεται οικονομική στήριξη, αναφέρει άρθρο γνωστής οικονομικής ιστοσελίδας. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χρήστος Γλάνος. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέλαβε δωρεά 500.000 ευρώ προς τις ένοπλες δυνάμεις από τον όμιλο του ΟΤΕ. Εθελοντική αιμοδοσία το πρωί στο φουγιέ του Αμφιθεάτρου.

 

Ενδεχόμενο επιδότησης των δρομολογίων των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνο αναφέρει σε δελτίο τύπου του ο Γιάννης Πασχαλίδης. Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο τριών αστέρων στην παραλία Οφρυνίου. Ο ανάδοχος του δημοτικού έργου ξήλωσε τα κάγκελα στην αυλή του παλιού Νοσοκομείου. Οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου διεκδικούν χρήματα για τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ένας τέτοιος σταθμός θα γίνει από ιδιώτη δίπλα στο κτίριο του Τελωνείου.

 

Η Θασιακή Ένωση συμμετέχει στη συγκέντρωση ρούχων για τους πρόσφυγες της Αρμενίας. Ανακοίνωση της Δημωφέλειας για τη σημερινή παγκόσμια μέρα ΑμΕΑ. Ο νεαρός Καβαλιώτης Δημήτρης Χατζής συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμπνεύσεις του, αυτήν την φορά παρουσιάζει ένα 100% χειροποίητο κουτί υπολογιστή. Διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής ετοιμάζει για τα μέλη του ο συνοικιακός σύλλογος του Αγίου Λουκά.

 

Διαβάστε επίσης