ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η βελτίωση της υγειονομικής κατάστασης στο Ν. Καβάλας που συνεχίστηκε χθες, επιτρέπει στον Εμπορικό Σύλλογο να σχεδιάζει εκδήλωση «Λευκής Νύχτας» στην αγορά. Η ΠΕ Καβάλας δέσμευσε πίστωση 5.000 ευρώ για την υποστήριξη του γεγονότος. Η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της πόλης θα γίνει ή στο τέλος του Καλοκαιριού ή αμέσως μετά από αυτό.

Στα επίπεδα της Τρίτης ήταν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο αλλά και τα αποτελέσματα των τεστ που έκανε το εργαστήριο. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας η Θάσος είναι στα νησιά που ξεχωρίζουν από πλευράς εμβολιαστικών ραντεβού.

Η κλινική Ελευθώ ανακοίνωσε ότι η δικαιοσύνη έθεσε στο αρχείο το δυσάρεστο γεγονός θανάτου νεαρής γυναίκας μετά από γέννα. Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία πριν από 4 χρόνια. Διαμαρτυρία πολιτών για κοριούς σε κτίρια της Μεραρχίας στην Καβάλα. Μετατέθηκε για την Πέμπτη 10 Ιουνίου η απεργία και η απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα. Επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του Πρίνου έκανε η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων. Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου ριζικής ανακατασκευής αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΚ.

Με τον απερχόμενο πρέσβη στην Αθήνα της Νότιας Κορέας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με ανακοίνωση του ο Μακάριος Λαζαρίδης σημειώνει τη σημασία του προγράμματος στήριξης επιχειρήσεων τουρισμού. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου προς την Υπουργό Πολιτισμού για το λόγο που εξαιρέθηκε ο Νομός Καβάλας από το πρόγραμμα πολιτιστικών διαδρομών. Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής επισκέφθηκε τη Θάσο, συνάντησε το Δήμαρχο του νησιού.

Πρόσκληση συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Cosmopolis στους συνοικιακούς συλλόγους. Ένα ακόμη δημοτικό σχολείο – το 14ο– επισκέφθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας. Το Σάββατο 12 Ιουνίου γενική συνέλευση και εκλογές στο σωματείο καθαριστριών.

 

Ισόπαλος 1-1 με τον Θεσπρωτό ο ΑΟΚ, πρώτος στη βαθμολογία με έναν βαθμό διαφορά από τη Βέροια. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης