• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Συναντήσεις με τους τοπικούς συνοικιακούς συλλόγους άρχισε χθες ο Αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας κ. Γιάννης Ιακωβίδης. Οι συναντήσεις γίνονται ανά ομάδες εκπροσώπων συλλόγων προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση. Θίγονται φυσικά τα θέματα των έργων, ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές, κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτιρίων. Ο Δήμος Καβάλας ζητά από τους συλλόγους και τα μέλη τους να είναι σε ετοιμότητα για προσφορά –αν χρειαστεί- εθελοντικής εργασίας.

 

Συνεδρίασε την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου λόγω της έναρξης των μαθημάτων από την 1η Οκτώβρη. Συνεδριάζει το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ. Πρωί και μεσημέρι θα γίνει σήμερα Πέμπτη η αποκομιδή των σκουπιδιών από την υπηρεσία Καθαριότητας. Στην Αθήνα όπου βρίσκεται από χθες ο Θόδωρος Μουριάδης θα ασχοληθεί και με το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες.

 

Καλά στην υγεία του αλλά στο Νοσοκομείο είναι κτηνοτρόφος που χθες δέχθηκε «επίθεση» μελισσών κοντά στο Ελαφοχώρι. Επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ ο καιρός με ισχυρές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία. Λόγω της γιορτής του Διονυσίου του Αρεοπαγίτη δεν λειτουργούν σήμερα οι υπηρεσίες στο δικαστικό μέγαρο. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Ωραία γιορτή για την παγκόσμια μέρα ηλικιωμένων έγινε χθες στο ΚΑΠΗ του Βύρωνα.

 

Αγιασμό τέλεσαν χθες οι σύλλογοι της Χωράφας και των Προυσαλιωτών. Σήμερα στον Πυθαγόρα ο αγιασμός του συλλόγου των Εβριτών. Την Τρίτη ένα ακόμη παζάρι της Πνοής. Ο Αριστείδης Κουμουσίδης παρέμεινε πρόεδρος στο σύλλογο του Περιγιαλίου. 16 Οκτώβρη γενική συνέλευση και εκλογές στο κέντρο ελληνικής λαογραφίας «Νεάπολις».

 

Με σκορ 1-0 ο Αετός Οφρυνίου ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας κι αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας. Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο το Αιγάλεω μετά από 18 χρόνια!

Διαβάστε επίσης