Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ

 Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ

Συνεδριάζει το απόγευμα σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις του προέδρου (δικηγόρου) Σωκράτη Μποζούδη με το νομικό σύμβουλο του Δήμου κ. Απόστολο Αγελαράκη. Ο τελευταίος φαίνεται να έπεισε τον συνάδελφο του για το ορθό και νόμιμο της συνεδρίασης. Το ΔΗΠΕΘΕ βιάζεται να υλοποιήσει στην πράξη τις δράσεις της Φθινοπωρινής και Χειμερινής περιόδου, η πρώτη από αυτές τις εκδηλώσεις δεν αργεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται ο πρόεδρος (δικηγόρος κι αυτός) του Δημοτικού Ωδείου κ. Κοσμάς Χαρπαντίδης. Η διοίκηση του οποίου συνεδρίασε την Τρίτη. Όφειλε να υπογράψει τις συμβάσεις με τους καθηγητές για να αρχίσουν στην ώρα τους τα μαθήματα. Όπως και έγινε.

*Ο ντόρος που δημιουργήθηκε στην Καβάλα για την θεατρική παράσταση Γκόνη- Λεμπεσόπουλου στο Καστελόριζο, έφτασε στα αφτιά του γνωστού ηθοποιού. Ο οποίος διαμήνυσε ότι σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη αφού όπως επιμένει συκοφαντείται. Η παράσταση του Καστελόριζου ήταν άλλη κι αυτή που το Καλοκαίρι παίχθηκε στο Καρνάγιο εντελώς διαφορετική, ισχυρίζεται ο κ. Λεμπεσόπουλος.

Διαβάστε επίσης