• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Ποινή φυλάκισης 6 ετών με αναστολή επέβαλε χθες το μεσημέρι το Τριμελές Ανηλίκων στο δράστη της δολοφονίας του Μάριου Ίσα. Το περιστατικό έγινε γίνει κοντά στη Δ. Αγορά τον Δεκέμβρη πέρσι κι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία αφού ο Εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Κατά πλειοψηφία το δικαστήριο έκρινε ότι η έφεση που κατέθεσε θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ως προς την εκτέλεση της ποινής.

 

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν χθες βράδυ σε διάφορα σημεία του Ν. Καβάλας. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Κώστας Κουνάκος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάκη Παπαδόπουλο. Η Εγνατία Οδός από τη μια λέει ότι μεταφέρει τα μετωπικά διόδια προς τη Νέα Καρβάλη, από την άλλη συνεχίζει τη διαδικασία απαλλοτρίωσης έκτασης στην Παράκαμψη. Συνέντευξη τύπου για την γενικότερη κατάσταση στη ΔΕΥΑΚ- που είναι καλή- έδωσε χθες ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης.

 

Το δεύτερο 6μηνο του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο συντήρησης και ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Βοήθεια – κυρίως οικονομική- θα ζητήσουν από το Νίκο Παναγιωτόπουλο οι τοπικοί φορείς για το αεροπορικό σόου. Αισιόδοξος για το Νοσοκομείο Καβάλας ο νέος διοικητής Ντίνος Κλειτσιώτης, έκοψε χθες τη βασιλόπιτα του 2020. Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

 

Την βασιλόπιτα για το νέο έτος έκοψε χθες η Φιλαρμονική του Δήμου, σήμερα το πρωί πραγματοποιεί εκδήλωση στο Όσκαρ. Λόγω της σημερινής γιορτής των 3 Ιεραρχών δεν θα λειτουργήσουν στο Ν. Καβάλας φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών. Οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου έκαναν χθες εκπρόσωποι των γιατρών του κόσμου.

 

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα σχολεία της πόλης αντιπροσωπεία του ΑΟΚ. Δοκιμάστηκε αλλά δεν αποκτήθηκε από την ομάδα μας ο μέσος Αντώνης Ηλιάδης. Το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα θα σφυρίξει ο διαιτητής Γκάμαρης από την Αθήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης