• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν εκτός απροόπτου οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην Π.Ε. Καβάλας. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή, δίνει παράταση στο ισχύον καθεστώς πραγματοποίησης των εξετάσεων στο τέλος του ωραρίου των υπαλλήλων. Περίπου 1.500 άτομα περιμένουν να δώσουν εξετάσεις αλλά η υπηρεσία της Καβάλας μπορεί να εξυπηρετήσει έως 130 άτομα την εβδομάδα. Σήμερα και αύριο τελικές συνεννοήσεις των υπαλλήλων με τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών. Οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος είχαν σταματήσει στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη.

 

Με πολύ κόσμο χθες βράδυ η πίτα της ΝΟΔΕ Καβάλας. Μήνυμα ενότητας και στις τοπικές εκλογές από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Φραστικό επεισόδιο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τον Μιχάλη Λυχούνα και τον Ιορδάνη Παπαντίδη. Νωρίτερα χθες η ΝΔ ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του Μακάριου Λαζαρίδη.

 

Χωρίς τηλέφωνα το χωριό Φίλιπποι. Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία των 4,2 εκ ευρώ σε εταιρία σεκιούριτι. Ιατρείο μνήμης στο Νοσοκομείο, νέος αναπληρωτής διοικητής του οποίου αναλαμβάνει ο Νίκος Αντωνάκης. Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής ο Κώστας Μορφίδης ζήτησε να στηριχθεί η Ιχθυόσκαλα και το ΙΝΑΛΕ. Επισκευές σε επικίνδυνο σπίτι στον Άη Γιάννη. Τη Δευτέρα θα κριθεί πότε θα αρχίσει να εκτελεί δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Νέος πρόεδρος του φορέα διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Ισμαρίδας- Βιστωνίδας ο Γιώργος Γκαϊντατζής.

 

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Παράσχος Αγανικόλας, προτεραιότητα του οι εθνικές εκλογές. Με το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι συναντήθηκε ο Θόδωρος Μουριάδης. Περιοδείες αρχίζει ο Χρήστος Ποτόλιας.

 

Την Τρίτη θα συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Αύριο το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» ο Δήμος Καβάλας κόβει πίτα για τους υπαλλήλους του. Και στην Καβάλα μέσω περιοδείας η θεατρική παράσταση του Κρατικού «Δάφνες και Πικροδάφνες». Συνεδρίαση απολογισμός του 2018 το απόγευμα για το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Ο Βύρωνας Καβάλας κέρδισε 2-1 στο κύπελλο το Νέστο και τον απέκλεισε από το κύπελλο Ελλάδας. Δεν έγινε λόγω καιρού το ματς του Αετού Οφρυνίου με τον Κεραυνό Πέρνης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης