• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΗ 2018

Με υποσχέσεις για επιπλέον βοήθεια στην τουριστική προβολή του Νομού Καβάλας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η σύντομη επίσκεψη στην Καβάλα της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. Στη σύσκεψη που έγινε στο Επιμελητήριο ο Μάρκος Δέμπας δήλωσε ότι οι κλίνες του Νομού αυξάνονται κάθε χρόνο κατά 250. Η Δήμαρχος ξενάγησε την υπουργό στο «Ασημακοπούλου», στο παλιό Νοσοκομείο και στη παλιά Μεραρχία. Ζήτησε τη μεσολάβηση της ώστε τα ακίνητα να περιέλθουν στο Δήμο.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα στη Παράκαμψη, στο σημείο των νέων διοδίων το Δημοτικό Συμβούλιο. Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας για τα έργα Σταθάκη στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Αόριστη απάντηση Μέτιου για το Βιοτεχνικό Πάρκο, στην ερώτηση Τραϊφόρου που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης κόσμου η απεργιακή συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Καπνεργάτη. Διαμαρτυρία του Δήμου Νέστου προς το Υπουργείο Ναυτιλίας επειδή κάθε βράδυ παραμένουν στο λιμάνι της Κεραμωτής 5 φέρι μποτ.

 

Η Οικονομική Επιτροπή μείωσε τα δημοτικά τέλη καθαριότητας σε επιχείρηση επειδή αυτή απέδειξε ότι έχει μικρές ποσότητες απορριμμάτων. Νέες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του δάσους της Παναγούδας. Απόφαση κυκλοφοριακών μέτρων στην Παναγία τις μέρες του Cosmopolis έλαβε χθες το τοπικό συμβούλιο. Από το Σάββατο 2 Ιουλίου το φεστιβάλ Φιλίππων με πολλές και καλές παραστάσεις. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η Βάσω Μπράτσου προκειμένου να πετύχει την επαναπρόσληψη της στη Σελέκτα, η οποία κρίθηκε άκυρη από την Επιθεώρηση Εργασίας. Επίσκεψη και ομιλία πραγματοποιεί το Σάββατο σε αίθουσα ξενοδοχείου ο Θάνος Τζήμερος.

 

Δωρεάν σπιρομετρήσεις το πρωί στην πλατεία, δράση του συλλόγου των Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Συνεχίζεται σήμερα το Καλοκαιρινό παζάρι της Πνοής. Έπαινος στο 6ο Γυμνάσιο για ιστορικό ντοκιμαντέρ που έκαναν μαθητές του. Η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ επισκέφθηκε το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Θόδωρος Μαδέσης νέος προπονητής στο Χαλκερό. Διακόπτει τη συνεργασία του με το Βρασίδα ο Στέλιος Ιγνατιάδης.

 

 

Διαβάστε επίσης