• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το Επιμελητήριο έδωσε χθες στη δημοσιότητα το ψήφισμα των τοπικών φορέων για τη συνέχιση της παραγωγικής δραστηριότητας στη ΒΦΛ. Οι ενέργειες των εργαζόμενων στην Καβάλα ολοκληρώθηκαν κι έτσι άπαντες περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου των Αθηνών. Με την ευκαιρία ακούστηκαν κι άλλες απόψεις σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε χθες σε εκδήλωση στο Ζυγό ο Βαγγέλης Παππάς. Ανακοίνωση για τα θέματα της γέφυρας από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Υπέρ των απόψεων του σωματείου των εργαζόμενων στη ΒΦΛ ο Άρης Βέρρος. Με την ψήφο μας μπορούμε να αλλάξουμε την ευρωπαϊκή ένωση, δήλωσε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Βαρδακαστάνης. Στην Καβάλα ήταν χθες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης- Μάριος Θεοφιλάτος. Περιοδεία στο Νοσοκομείο κάνουν το πρωί ο Χρήστος Ποτόλιας κι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Παπατολίδης.

 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου στη δικογραφία για την κατάρρευση της γέφυρας προστέθηκε έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών από το οποίο προκύπτει ότι δεν είναι ο Δήμος Καβάλας αρμόδιος για τη συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου. Η Τροχαία παρενέβη χθες το πρωί στην οδό Βάσσου όπου εγκλωβίστηκαν 5 μεγάλα φορτηγά. Λίγος κόσμος στη χθεσινή γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εγνατία Οδός εξετάζει σενάριο μετακίνησης των διοδίων στην Παράκαμψη για να επισπεύσει την κατασκευή και λειτουργία τους.

 

Δικυκλιστής του ΕΚΑΒ βρίσκεται πρωί και απόγευμα στη βάση του κεντρικού λιμανιού. Το ΕΚΑΒ Καβάλας ενισχύεται με δεύτερο γιατρό. Συνεδρίασε χθες το συντονιστικό όργανο του Δήμου Καβάλας για την πρόληψη των πυρκαγιών. Εκδόθηκε πολεοδομική άδεια από το Δήμο Παγγαίου για την κατασκευή 5 τουριστικών κατοικιών στη Νέα Ηρακλείτσα.

 

Έκθεση ζωγραφικής ετοιμάζει ο πολιτιστικός σύλλογος Λιμνιών. Συνεχίζεται το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η γιορτή μαθητικού θεάτρου. Διημερίδα για το οικονομικό έγκλημα πραγματοποιεί στην Καβάλα ο Δικηγορικός σύλλογος.

 

Κινητικότητα στην Αθήνα για την αναδιάρθρωση, πιθανό το σενάριο της νέας Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην τελική ευθεία το 4ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ.

 

 

Διαβάστε επίσης