Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για ΔΕΠΑ και ΒΦΛ

 Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για ΔΕΠΑ και ΒΦΛ

Το Επιμελητήριο Καβάλας έδωσε χθες στη δημοσιότητα το εγκεκριμένο από αρκετούς και σημαντικούς τοπικούς φορείς ψήφισμα, το οποίο επί της ουσίας ζητά να μην σταματήσει η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Το κείμενο είναι αναλυτικό, στο κλίμα της σύσκεψης την Τρίτη. Παρέχει πλήρη στήριξη όχι μόνο στη ΒΦΛ αλλά και στις περιβόητες νέες εταιρίες που τελευταία προέκυψαν. Οι οποίες ωστόσο είναι θέμα για το οποίο ασκείται κριτική προς τον βασικό μέτοχο- επιχειρηματία κι ιδιοκτήτη.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα κι η σύσκεψη της Τρίτης σημαίνουν το τέλος των πρωτοβουλιών στην Καβάλα. Ότι ήταν να γίνει στην πόλη και το Νομό έγινε. Και δεν ήταν καθόλου λίγο. Ακούστηκαν ταυτόχρονα κι άλλες φωνές, κι άλλες απόψεις. Στο τέλος της συζήτησης άπαντες συμφωνούν και ζητούν να συνεχίσουν να λειτουργούν τα λιπάσματα αν και όπως έχουμε πολλές φορές σημειώσει το θέμα είναι και πολιτικό. Ήδη χθες υπήρξαν πολιτικές προσεγγίσεις- αναρτήσεις από δύο τουλάχιστον ιστοσελίδες της Αθήνας.

Πλέον περιμένουμε κάτι που είναι σημαντικότερο όλων. Την απόφαση του δικαστηρίου των Αθηνών. Αυτή μπορεί να υπάρξει ως αύριο, μπορεί να γίνει γνωστή την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορεί να ρυθμίσει με τέτοιο τρόπο την πληρωμή του φυσικού αερίου που και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες. Είναι κάτι που αν γίνει θα σημαίνει το τέλος του σήριαλ.

 

Διαβάστε επίσης