ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Συνεχίστηκαν χθες οι πρώτες συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης. Ο Γιώργος Καφετζόπουλος νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Νέστου. Η Λαρίσα Κοσμίδου αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης. Στις 6 το απόγευμα εκλέγει προεδρείο και Περιφερειακή Επιτροπή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αύριο η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου. Παρά το ότι χθες υπήρξε η πρώτη ανακοίνωση της Μαρίας Βαρύτη κατά της διοίκησης Φίλιππου Αναστασιάδη, παντού αλλού επικρατεί κλίμα συναίνεσης.

 

Γυναίκα οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε όταν αυτό ξέφυγε της πορείας του κι έπεσε πάνω σε δέντρο. Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Τετάρτης κοντά στη διασταύρωση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Θέματα Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικής συζήτησε ο Γιάννης Πασχαλίδης με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια. Ο κ. Πασχαλίδης ζήτησε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Θάσο να γίνει ξεχωριστεί Πυροσβεστική υπηρεσία. Σε νέο σημείο στο κεντρικό λιμάνι ο Αγιασμός των υδάτων, μπροστά από το κτίριο του Οργανισμού Λιμένα. Σήμερα λαϊκή αγορά και στο Διοικητήριο και στην Καλαμίτσα.

 

Χρονικό διάστημα 2 μηνών είναι πιθανό να διαρκέσει η διακοπή των δρομολογίων του Aqua Blue από Καβάλα σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο. Η Δήμαρχος Λήμνου ανακοίνωσε ότι προσωρινά στα δρομολόγια εντάσσεται το πλοίο «Άνεμος». Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καβάλας πραγματοποίησε χθες τηλεδιάσκεψη με κομματικά στελέχη και τοπικούς παράγοντες, θέμα η απορρόφηση των πανεπιστημιακών τμημάτων της πόλης από το Δημοκρίτειο. Και την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργεί το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία. Από τη Δευτέρα εκπτώσεις στην αγορά, προαιρετική λειτουργία τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου.

 

Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο. Κείμενο του πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη για τη Στέγη, τονίζει ότι δεν είναι ώρα για νέους διχασμούς. Καλεί τον Μητροπολίτη Στέφανο να αξιολογήσει εκ νέου την πρόθεση του. Εκτός από τις εκδηλώσεις για τις βασιλόπιτες οι σύλλογοι οργανώνουν αυτόν τον μήνα και χορούς. Την Κυριακή του Πολιτιστικού Αμυγδαλεώνα, στις 13 Ιανουαρίου του Κρυονερίου.

 

Σε συζητήσεις με τον έμπειρο μεσοαμυντικό Τάσο Λαγό ΑΟΚ. Αποχώρησε από την ομάδα ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης