• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Μόνο μετά το τέλος των μαθημάτων θα γίνονται εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Ν. Καβάλας. Αυτό αναφέρει έγγραφο των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης προς τους Δήμους του Νομού. Το γεγονός δημιουργεί πρόβλημα ως προς την πραγματοποίηση των εργασιών που υπό αυτές τις συνθήκες θα γίνονται μόνο απόγευμα. Χθες δήλωσε την πλήρη διαφωνία του ο κ. Μουριάδης, σημειώνοντας ότι κάποιες από τις εργασίες στα σχολεία είναι εντελώς ακίνδυνες. Η προαναφερθείσα οδηγία αφορά το Υπουργείο Παιδείας, όλους τους Δήμους της χώρας κι έχει αφετηρία το τραγικό περιστατικό που έγινε προ λίγων εβδομάδων σε σχολείο των Σερρών.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν χθες βράδυ, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο σε σύγκρουση επιβατικών στις στροφές του Αγίου Σίλα. Συνάντηση με όλους τους Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Συμβούλους είχε χθες στην Κομοτηνή ο Χρήστος Μέτιος. Μέχρι την Κυριακή θα λειτουργεί στην πλατεία το Παγοδρόμιο. Πολύ πιθανή πώληση παραθαλάσσιου οικοπέδου στο Περιγιάλι, ο αλλοδαπός νέος ιδιοκτήτης σκοπεύει να κατασκευάσει παραθεριστικές κατοικίες. Ο γιατρός Ξενοφώντας Κροκίδης παραδέχθηκε χθες ότι συνεχίζονται στο Νοσοκομείο οι θάνατοι από τον κορωνοϊό. Εντός των πρώτων μηνών του έτους θα ξεκινήσουν τα δύο τελευταία έργα στη Δ. Καπναποθήκη. Μετά το τέλος των οποίων οι χώροι της θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό.

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για το εργατικό δυστύχημα στη ΒΦΛ. Ο Παναγιώτης Βλάχος και η Ελισάβετ Φελώνη θα παραστούν στην πρώτη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας για το 2023. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο ημεδαπών που μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες. Σε 9 εκθέσεις του εξωτερικού μπορούν να λάβουν μέρος μέσω του Επιμελητηρίου επιχειρήσεις του Ν. Καβάλας. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου, συνεχίζει ως πρόεδρος η Αναστασία Ρακιτζή. Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Πιθανός πρόεδρος ο Ζαφείρης Μυστακίδης.

Θετικά σχόλια για το ημερολόγιο του 2023 του πολιτιστικού συλλόγου Θάσου «Ο Γλαύκος». Σε κοινή εκδήλωση στις 15 Γενάρη θα κόψουν βασιλόπιτα η Λέσχη Ποντίων και η Κρητική Αδελφότητα. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Μ. Λέσχη έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γιάννη Ζαχαρόπουλου.

Από τη Δράμα ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΟΚ με τον Αγροτικό Αστέρα. Δραμινός και ο διαιτητής του ντέρμπι Ορφάνι- Νέστος. Ο 25χρονος πλέϊμεϊκερ Τζόνσον συμφώνησε με την Ένωση.

Διαβάστε επίσης