ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες βράδυ στο περιστατικό φωτιάς σε διαμέρισμα, σε πολυκατοικία στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Ο θάνατος της αποδίδεται στις αναθυμιάσεις της φωτιάς. Η κόρη της και οι δύο εγγονές της πρόλαβαν και βγήκαν από το διαμέρισμα, το οποίο υπέστη ιδιαίτερα σημαντικές ζημιές. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από βλάβη σε θερμοπομπό, η οποία προκάλεσε και διακοπή ρεύματος στο διαμέρισμα. Τα οριστικά συμπεράσματα θα προκύψουν από την προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Δεν υπήρξαν νεότερα για τα διόδια στη χθεσινή επίσκεψη του Θόδωρου Μουριάδη στην Εγνατία Οδό ΑΕ. Επιβεβαιώθηκε το ήδη γνωστό χρονοδιάγραμμα για τις μελέτες αποκατάστασης της πεσμένης γέφυρας. Χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος έκοψε τη βασιλόπιτα του Δήμου, εκδήλωση από την οποία απουσιάσαν οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

 

Στην Καβάλα τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας. Πιθανή επίσκεψη στην Καβάλα του πρώην Υπουργού Αραχωβίτη. Ο Δήμος Νέστου θα κάνει δώρο στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης μεταχειρισμένο επιβατικό αυτοκίνητο που αγόρασε πρόσφατα. Τις τελευταίες ημέρες οι Καβαλιώτες αγοράζουν από τα φαρμακεία χειρουργικές μάσκες. Απεργούν σήμερα και αύριο οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Καβάλας, είναι ήδη στην Αθήνα για να λάβουν μέρος σε πανελλαδική συγκέντρωση. Ζητούν τη μονιμοποίηση τους. Λόγω κακοκαιρίας δεν έγιναν χθες εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος επιβατικού αυτοκινήτου.

 

Περιορισμένα τα προβλήματα στο Νομό Καβάλας από τη χθεσινή κακοκαιρία. Διακοπή νερού σήμερα στη Νέα Πέραμο. Γονείς και δάσκαλοι του 7ου δημοτικού ευχαριστούν το Μακάριο Λαζαρίδη για τη συνδρομή του στην ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου. Την Τρίτη έγινε στο Διοικητήριο σύσκεψη υπηρεσιών και φορέων για την ετοιμότητα του σε ενδεχόμενο ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού.

 

Έντονες φήμες για στήριξη στον ερασιτέχνη ΑΟΚ από τον Καναδό επιχειρηματία. Αγωνιστικά ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς στο Θεσπρωτό την Κυριακή, στη διάθεση του προπονητή Πέτρος Ορφανίδης- Βαγγέλης Κέρθι.

 

 

Διαβάστε επίσης