• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

84 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα, στις ταυτόχρονες εκδηλώσεις των υποψηφίων δημάρχων Βαγγέλη Παππά- Χρήστου Ποτόλια. 10 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παπατολίδης. Με τον Βαγγέλη Παππά υποψήφιος ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΒΦΛ Νίκος Βογιατζίδης. Κοπή πίτας τις προσεχείς ημέρες από τη Δήμητρα Τσανάκα, η οποία διέψευσε χθες ότι χρήματα εκδηλώσεων πληρώθηκαν από κωδικό του δήμου για τα έργα. Εκδήλωση στις Κρηνίδες ετοιμάζει ο Θόδωρος Μουριάδης. Αύριο ημερίδα του Μάκη Παπαδόπουλου για τα θέματα της νεολαίας.

 

Κριτική στις ανακοινώσεις Μέτιου από τον Κωστή Σιμιτσή. Εταιρίες μαρμάρου της Θάσου επιδιώκουν τη μη επανεκλογή μου, είπε χθες βράδυ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Χατζηεμμανουήλ. Με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Καβάλας στηρίζει τον Γιάννη Πασχαλίδη στη «βρώμικη» επίθεση που δέχεται από ανταγωνιστές του. Με το νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ συναντήθηκε ο Άρης Βέρρος. Σε εκδήλωση στα Γρεβενά μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Από μέρα σε μέρα η απόφαση για την έναρξη των δρομολογίων των υδροπτέρυγων. Στη Βοστώνη εντός του έτους η έκθεση φωτογραφίας που προβάλλει τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για απάτη δικαστικός υπάλληλος Καβάλας. Οδηγός δικύκλου- υπάλληλος επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην οδό Θεσσαλονίκης μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του υπουργείου Εσωτερικών το έργο που λύνει οριστικά το πρόβλημα του αρσενικού στη Νικήσιανη.

 

Αισιόδοξος κι ενωτικός ο Τάσος Καρασαββόγλου στην εκδήλωση κοπής πίτας του Νοσοκομείου. Η υπηρεσία των Εντελλομένων δεν εγκρίνει την πληρωμή χρεών του βιοτεχνικού πάρκου από τα χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Συμβιβασμός και διακανονισμός για τα χρέη της ΔΕΥΑ Νέστου.

 

Την πίτα της έκοψε χθες το απόγευμα η φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Στις 20 Φεβρουαρίου εκλογική γενική συνέλευση στη Στέγη.  Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου η 14η Αλφαβητοπαρέλαση στο κέντρο της πόλης. Στην τουριστική έκθεση των Βρυξελών όπου τιμώμενος προορισμός είναι η Θάσος, βρίσκονται από σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου.

 

«Μονόδρομος η νίκη επί του Νέστου» δήλωσε χθες στο ράδιο Πρωινή ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Από τη Βέροια ο διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής. Σάββατο τα ματς του Αετού και του Κεραυνού Πέρνης. Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας Βρασίδας και Αετός Οφρυνίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης