• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Ανοιχτές ήταν χθες οι εκκλησίες στο Ν. Καβάλας για τη γιορτή των Θεοφανείων. Η προσέλευση των πιστών έγινε με ελεγχόμενο τρόπο, σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα κάθε ναού. Η αστυνομία έδινε οδηγίες αποφυγής του συνωστισμού, γεγονός που διαπιστώνονταν έξω από τις εκκλησίες στο τέλος της λειτουργίας. Ικανοποιημένος ο Μητροπολίτης Στέφανος, απουσίασαν οι επίσημοι από τη θεία λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο.

 

7 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 3 στη Θάσο. Νέα μείωση των ασθενών στην κλινική covid του Νοσοκομείου. 7 στη ΜΕΘ. Ανάμεσα τους ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Καβάλας Μιχάλης Λυχούνας. Από κορωνοϊό πέθανε την Τρίτη ο πρώην πρόεδρος Βουνοχωρίου Βασίλης Γιτίσογλου. Αύριο το πρωί αρχίζει στο Νοσοκομείο η διαδικασία του εμβολιασμού.

 

Ανθρωποκτονία στα Τίρανα αφορά γυναίκα που ζούσε για καιρό στην Καβάλα. Το Επιμελητήριο Καβάλας γνωστοποιεί την έναρξη της διαδικασίας για την 5η Επιστρεπτέα Προκαταβολή. Μέσα στο Γενάρη θα εγκατασταθούν και θα λειτουργήσουν στο Δήμο Παγγαίου τρία συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η ΝΟΔΕ Καβάλας συγχαίρει το Νίκο Παναγιωτόπουλο που παραμένει Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Οριστική η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη του 2020 επιχειρήσεων και επαγγελματιών που επλήγησαν από τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού. Καθυστερεί η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’». Συνελήφθη στην Καβάλα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία. Μέσω διαδικασίας επανασυντονισμού της τηλεόρασης επανέρχεται το πρόγραμμα των κρατικών καναλιών, γνωστοποιεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης