ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αυξημένη θα είναι η κίνηση στην Καβάλα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία της πόλης. Οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται την Παρασκευή ή το Σάββατο κι έχουν τελικό προορισμό τις εκδηλώσεις της Ξάνθης. Μικρότερη αναμένεται η κίνηση των Βαλκάνιων αν και δεν αποκλείονται αφίξεις Τούρκων. Από χθες επαγγελματίες της Θάσου στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου. Οι αφίξεις από τη Γερμανία το Καλοκαίρι στη Θάσο αναμένεται να παρουσιάσουν μικρή κάμψη.

 

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας ξηλώνει από χθες παρτέρια πρασίνου και λουλουδιών στους πεζόδρομους του Αγίου Νικολάου. Στο ΤΕΙ Καβάλας από τις 18 Μαρτίου η 20η ευρωπαϊκή λογιστική εβδομάδα. Δρομολογήθηκε το έργο ερευνητικής γεώτρησης γεωθερμίας πλησίον του κλειστού κολυμβητηρίου. Δώρο τα πάγια των προηγούμενων 6 μηνών θα κάνει η ΔΕΥΑΚ στους καταναλωτές των χωριών Φίλιπποι- Λυκόστομο. Κανονικά συνεχίζονται οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης.

 

Η παράταξη του Κώστα Κουνάκου αρχίζει συζητήσεις με τον Μάκη Παπαδόπουλο προκειμένου να υπάρξει μεταξύ τους συνένωση. Στα θέματα νεολαίας δίνει έμφαση ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος. Με τις σχολικές καθαρίστριες συναντήθηκε ο Βαγγέλης Παππάς. Σε συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές καλεί τους πολίτες ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης.Το απόγευμα ο Γιάννης Εριφυλλίδης οργανώνει ημερίδα για την ανάπτυξη της Καβάλας μέσω του τουρισμού και του πολιτισμού.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. 19 ή 20 Μαρτίου εκλογές στον Φυσιολατρικό όμιλο. Συνέντευξη τύπου θα δώσουν το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του Δήμου για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας σε Καλαμίτσα- Κρηνίδες. Το απόγευμα ο Μελισσοκομικός σύλλογος Καβάλας οργανώνει σεμινάριο στο Επιμελητήριο.

 

Με νίκες του Αετού Οφρυνίου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Συνεχίζει να περιμένει άδεια από το ΑΣΕΔ η Ένωση για να χρησιμοποιήσει στα 10 ματς που έμειναν στην Α2 τον Λιθουανό νέο παίκτη της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης