ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μικρή επιβάρυνση παρουσίασε το προηγούμενο τριήμερο η κατάσταση της πανδημίας στο Ν. Καβάλας. Εκτός από τα κρούσματα αυξήθηκαν στους 41 οι ασθενείς στο Νοσοκομείο, με τους 15 να προέρχονται από το Ν. Δράμας. Νέα κρούσματα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων. Και χθες ο Ν. Καβάλας ήταν ο πρώτος σε εμβολιασμούς στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Έλλειψη προσωπικού στο Κ. Υ. Πρίνου, στο οποίο χθες έγιναν 142 εμβόλια.

Το πρωί στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος. Και ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας προετοιμάζει έργα στο Περιγιάλι, ένα από τα οποία αφορά τον νέο δρόμο δίπλα και πίσω από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Για τη χθεσινή παγκόσμια μέρα υγείας το ΚΚΕ έκανε κινητοποίηση στο Νοσοκομείο και αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της πόλης. Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος, το σωματείο εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Μοιράζονται σήμερα στα φαρμακεία του Ν. Καβάλας τα self test.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έλαβε μέρος σε τηλεδιάσκεψη με Υπουργούς Άμυνας ξένων χωρών. Η Τάνια Ελευθεριάδου ήταν χθες στις Κρηνίδες λόγω της απεργίας στη λαϊκή. Τις πληγείσες από πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές του Δήμου Παγγαίου επισκέφθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης. Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάγκη εμβολιασμού των επαγγελματιών. Ο Δήμος Θάσου ανακοίνωσε ολοκλήρωση έργου ασφαλτόστρωσης στην Ποταμιά. Συνελήφθη κάτοικος Θάσου που καλλιεργούσε σπίτι του φυτά κάνναβης.

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Οι ήρωες της επανάστασης του 1821 γίνονται πηγή έμπνευσης των μαθητών της Α’ τάξης του 6ου Λυκείου. Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης οργανώνει το ΤΕΕ ΑΜ. Η πρόεδρος των λογιστών Καβάλας Γεωργία Εμινίδου συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας Λογιστών Φοροτεχνικών Ελλάδας.

 

Επανέρχονται σε κανονικές προπονήσεις του ΑΟΚ οι Σταθάκης- Γιαλαμούδης, τραυματίας ο Κολλάς.

Διαβάστε επίσης