ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μια «ωρολογιακή βόμβα» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα εντός του περιαστικού δάσους της Καβάλας. Πρόκειται για μεγάλους όγκους ξερών χόρτων, αποτέλεσμα καθαρισμού του δρόμου προς το κτίριο του Φυσιολατρικού Ομίλου. Ο καθαρισμός έγινε από το Δασαρχείο αλλά τα υπολείμματα των εργασιών δεν απομακρύνθηκαν ποτέ! Υποτίθεται ότι υπήρξε συνεννόηση με το Δήμο Καβάλας που διαθέτει τον σχετικό εξοπλισμό. Πίεση προς το Δήμο να απομακρύνει τα κομμένα χόρτα ασκεί και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας.

 

Καταγγελία του σωματείου των εργαζόμενων της ΒΦΛ για αποκλεισμό των πρώην απολυμένων από εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Τρίτη στο εργοστάσιο. Η ΒΦΛ ως τώρα δεν έχει απαντήσει. Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε κτηνοτρόφο της Νικήσιανης, ο σκύλος του οποίου δάγκωσε περαστικό. Πιθανή η παραχώρηση εξοπλισμού δημοτικού παιδικού σταθμού σε δύο νηπιαγωγεία της πόλης. Πέθανε τελικά στο Νοσοκομείο η άτυχη Γερμανίδα τουρίστρια η οποία μεταφέρθηκε σε αυτό με το ΕΚΑΒ το απόγευμα της Τρίτης από την παραλία της Καλαμίτσας.

 

Ο σύλλογος ΑμΕΑ καταγγέλλει δημοτικό έργο που καταργεί ράμπα αναπήρων στην είσοδο του 10ου δημοτικού σχολείου. Λήψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας ζητά για το Περιγιάλι ο σύλλογος κατοίκων της ίδιας περιοχής. Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, κριτική στο νέο ασφαλιστικό νόμο. Το Επιμελητήριο Καβάλας θα λάβει μέρος στην έκθεση του Επιμελητηρίου της Ξάνθης. 4 άτομα προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση επειδή προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα. Το περιστατικό έγινε στα Σφαγεία, τα 4 άτομα ήταν μεθυσμένα.

 

Τέλος Σεπτέμβρη οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Καβάλας πραγματοποιούν 5νθήμερη εκδρομή στη Λέσβο. Μετά και τον 5ο γύρο του τουρνουά σκάκι προηγούνται σκακιστές από την Αρμενία και την Τσεχία. Επαναλαμβάνεται το βράδυ στο Φρούριο η παράσταση «Λωξάντρα».

 

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση τόσο του Νέστου όσο και του Κεραυνού Πέρνης. Στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» το φιλικό του ΑΟΚ με την Κ19 του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης