Έρχεται 15Αύγουστος – Κορυφώνεται το καλοκαίρι

 Έρχεται 15Αύγουστος  – Κορυφώνεται το καλοκαίρι

Την ερχόμενη εβδομάδα το καλοκαίρι του 2019 κορυφώνεται αφού η άλλη εβδομάδα είναι η εβδομάδα του 15Αύγουστου που αυτή η χώρα πάει παραλία.

Θα έχετε διαπιστώσει και εσείς που κινείστε ακόμα εντός των ορίων της πόλης ότι πλέον η σαγιονάρα με το δίχαλο έχει κυριαρχήσει και το μυαλό όλων είναι σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν πέσει ενώ αντίθετα έχουν ανέβει  οι ρυθμοί οι καλοκαιρινοί.

Το νησί απέναντι έχει γεμίσει ενώ γεμάτα είναι και τα ξενοδοχεία της πόλης.

Αυτή την στιγμή αν θέλει κάποιος να έρθει στην Καβάλα για να μείνει η μόνη περίπτωση να βρει στέγη είναι μόνο μέσω την πλατφόρμας Air bnb.

Στα ξενοδοχεία της πόλης δεν υπάρχει ούτε σκαμπό ελεύθερο που λέει ο λόγος.

Από την Κεραμωτή τα φέρι αναχωρούν γεμάτα και επιστρέφουν άδεια.

 

Σε πολύ καλό δρόμο ο καινούργιος επαγγελματικός πλέον ΑΟΚ που ξεκίνησε τις προπονήσεις προχθές στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Η ομάδα πλέον μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες φαίνεται να βρίσκει την ταυτότητα της και να έχει μπει σε μία άλλη τροχιά.

Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση όλων μας , είναι το καμάρι της πόλης μας και οφείλουμε ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια της Διοίκησης που επιχειρεί με κάθε τρόπο να επανφέρει την χαμένη αίγλη της ομάδας με το καραβάκι στο στήθος.

Σε αυτό το κάλεσμα θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.

 

Συνεργεία απο την υπηρεσία  πρασίνου κουρεύουν απο χθες τις κλέουσες που υπάρχουν στην διαχωριστική νησίδα στον δρόμο για το Παληό μετά τον Μπάτη.

Αυτό έγινε μετά από παράπονα οδηγών δικύκλων και ΙΧ για την ασφάλεια του δρόμου.

Οι φουντομένες κλέουσες περιορίζουν την ορατότητων οδηγών και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν προκαλέσει και αρκετά τροχαία ατυχήματα , ευτυχώς μέχρι σήμερα υλικών μόνο ζημιών.

 

Πάρα πολύς κόσμος αυτή την περίοδο και στην Καβάλα και για πρώτη φορά πάρα πολλά ΙΧ.

Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι έχουμε τα πιο πολλά ΙΧ με ξένες πινακίδες κυρίως από Βουλγαρία και Ρουμανία.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει και περισσότερες αφίξεις αλλά σίγουρα τα ΙΧ αυτοκίνητα είναι πολύ περισσότερα από τα προηγούμενα καλοκαίρια.

 

Μετά τους κατοίκους του Παληού που ζητάνε επίμονα μέτρα που θα αποτρέπουν τους οδηγούς να απαπτύσουν υψηλές ταχύτητες στην δρόμο του Παληού και οι κάτοικοι της Ηρακλείτσας ζητούν το ίδιο για την ευθεία στην είσοδο του χωριού τους.

Και στην πρώτη περίπτωση που είναι πιο παλιά και στην δεύτερη που είναι πιο πρόσφατη δεν έγινε και δεν προβλέπεται να γίνει κάτι εκτός απο την πιο εντατική αστυνόμευση της περιοχής.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν εκτός απο καλοκαιρινοί δύσκολοι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης