• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Αυξάνονται οι πιθανότητες στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμανιών της χώρας να περιληφθεί και το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Η ομιλία του Υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη σε εκδήλωση για την κρουαζιέρα τις ενισχύει σημαντικά. Ο κ. Πλακιωτάκης μίλησε για διεθνείς διαγωνισμούς που θα γίνουν εντός του έτους. Συνέδεσε τις ιδιωτικοποιήσεις των μεγάλων περιφερειακών λιμανιών με την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε το περιστατικό πυροβολισμών σε εκκλησίες της Θάσου, δράστης είναι 20χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ωριμάζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Εντός του Γενάρη θα κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης των 3 κατηγορούμενων της κλοπής χρημάτων από εταιρία σεκιούριτι. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί για τα θέματα του Επιμελητηρίου ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

 

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν για τη ΒΦΛ βουλευτές του ΚΚΕ. Αύριο στην Αθήνα η διοίκηση του σωματείου, συναντά εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στην Καβάλα τις επόμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. Χωρίς προβλήματα ξαναλειτούργησαν από χθες τα σχολεία του Νομού Καβάλας. Ξανάρχισαν από χθες οι δίκες στο δικαστικό μέγαρο. Διακοπή νερού σήμερα στη συνοικία του Αγίου Λουκά.

 

Σε ειδική εκδήλωση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη βραβεύτηκαν οι εθελοντές της αντιπυρικής περιόδου. Το μεσημέρι παρουσιάζονται οι επόμενες εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Από την Τρίτη εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου νίκησε τον Ορφέα 3-1 στο ντέρμπι για την κορυφή της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Από την Ήπειρο ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με το Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης