• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΗ 2019

Τρεις τουλάχιστον μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σούπερ μάρκετ αναζητούν αυτό το διάστημα τρόπους προκειμένου να δυναμώσουν την παρουσία τους στην τοπική αγορά. Συζητούν με ιδιοκτήτες ακινήτων στο κέντρο και στις εισόδους της πόλης προκειμένου να δημιουργήσουν νέα καταστήματα ακόμη κι αν χρειαστεί να αγοράσουν προνομιακά οικόπεδα. Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται καιρό φέρονται να είναι σε καλό δρόμο ως προς την επίτευξη τελικής συμφωνίας.

 

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για την αυριανή Λευκή Νύχτα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα στις 30 και πλέον ταυτόχρονες εκδηλώσεις. Νέα παράταση ως το τέλος Ιουλίου δόθηκε από τον ΟΑΕΔ στο έργο κατασκευής παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση πρόσληψης ρευματολόγου στο Νοσοκομείο. Έτοιμο για λειτουργία θα είναι τον Σεπτέμβρη το ανακαινισμένο 21ο δημοτικό σχολείο στον Άγιο Λουκά.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση του Χρήστου Μέτιου. Πολύς κόσμος και στην εκδήλωση για την υγεία του Χρήστου Ποτόλια και της Λαϊκής Συσπείρωσης. 2,5 περίπου ώρες απαντούσε σε ερωτήσεις των πολιτών στο Ωκεανίς ο Γιάννης Βαρουφάκης. Σκληρή ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη για την κ. Τσανάκα, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση αθλητικών σωματείων. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για την σύγχρονη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών. Από το πρωί στην πόλη μας 5 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οκτώ νέα οχήματα για την υπηρεσία Καθαριότητας παρέλαβε ο Δήμος Καβάλας. Συνεχίζει το πρωί τις επισκέψεις στα ΚΑΠΗ η Δήμαρχος. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Καβάλα ο υπουργός Υγείας. Ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας νοσηλευτών. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας αυξάνει τα δρομολόγια εξπρές προς Θεσσαλονίκη.

 

Την Κυριακή εκδήλωση στο Φυσιολατρικό Όμιλο για την Άνοιξη και τη γιορτή της μητέρας. Την Κυριακή εκδήλωση του συνδέσμου πολιτικών συνταξιούχων με ομιλητή τον Ξενοφώντα Κροκίδη.

 

Απολογισμό της πορείας του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα έκανε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης. Κι άλλες διακρίσεις για την ομάδα της Καβάλας στο πινγκ πονγκ.

 

 

Διαβάστε επίσης