• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΗ 2024

Με δηλώσεις που έκαναν χθες τόσο ο νυν όσο και ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας σημείωσαν την περιορισμένη κίνηση στην αγορά τη Μ. Εβδομάδα. Την ίδια άποψη εκφράζουν και τα μέλη του συλλόγου. Ακριβώς ίδια είναι η κατάσταση στους μικρομεσαίους σε όλη την Ελλάδα. Νέος στόχος του Εμπορικού Συλλόγου η Λευκή Νύχτα στις 24 Μάη. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα επεκταθεί φέτος ως τις 11 το βράδυ αντί ως τα μεσάνυχτα που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. Η διαφήμιση της Λευκής Νύχτας ξεκίνησε χθες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Παρουσία και του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη η αυριανή επίσκεψη Σταϊκούρα στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Το τοπικό ΠΑΣΟΚ υποδέχεται αύριο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Φίλιππο Σαχινίδη. Σήμερα στην Καβάλα η Άννα Βερούλη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την πόλη μας ο Κώστας Λαπαβίτσας. Σήμερα στην Καβάλα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ανδρούλα Παράσχου. Μιλώντας στην Πρωινή ο πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Δράκος δήλωσε ανήσυχος για τη συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές. «Τα πράγματα για μας δείχνουν να πηγαίνουν καλά» δηλώνει ο εκπρόσωπος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης.

 

Δυσαρεστημένοι με τους αιρετούς εκπροσώπους του Ν. Καβάλας οι αστυνομικοί, δεν τους προσκαλούν στην εκδήλωση που ετοιμάζουν το απόγευμα του Σαββάτου σε αίθουσα ξενοδοχείου. Από χθες στο Α.Τ. αεροδρομίου και στα τμήματα της Θάσου 20 περίπου δόκιμοι αστυνομικοί. Τη Δευτέρα συνεχίζεται στην οδό Ιωάννου Μέξη το έργο του φυσικού αερίου. Συμμετοχή 100% των μικροβιολογικών εργαστηρίων του Νομού Καβάλας στην πανελλαδική αποχή που ξεκίνησε χθες. Μόνο στο πρώην ΙΚΑ και στο Νοσοκομείο εργαστηριακές εξετάσεις.

 

Συνελήφθη την Τρίτη στο Δήμο Παγγαίου αλλοδαπός, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα όχημα που κλάπηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη Θεσσαλονίκη. Παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Δευτέρα και Τρίτη στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Αμυγδαλεώνα σε επιμορφωτικό σεμινάριο στη Γάνδη. Στο κτήμα «Βιβλία Χώρα» εκδήλωση του συλλόγου μπριτζ, γίνεται την Κυριακή το μεσημέρι. Για τη σημερινή γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των επαγγελματιών οδηγών, το σωματείο Ταξί τελεί αρτοκλασία στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου. Στην Καβάλα τον Σεπτέμβρη η ετήσια συνδιάσκεψη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

 

Ηττήθηκε η Αγία Βαρβάρα χθες από τον Ιωνικό, αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων στην Γ’ Εθνική του μπάσκετ. Στήριξη από την Περιφέρεια ΑΜΘ για τα απαραίτητα έργα στο «Ανθή Καραγιάννη» ζητά ο Θόδωρος Μουριάδης. Με χρήματα του Δήμου η πρώτη εδαφολογική μελέτη για το στέγαστρο.

 

Διαβάστε επίσης