• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

Με περισσότερα από 2.200 νέα κρούσματα κορωνοϊού ολοκληρώθηκε χθες ο Νοέμβρης στο Ν. Καβάλας. Είναι ο μήνας με τα πιο πολλά κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, την Άνοιξη του 2020. Στα ίδια και γνωστά επίπεδα και χθες οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης νοσηλευτές, επανέρχονται 2 που εμβολιάστηκαν. Το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ενισχύεται επίσης από τα Κέντρα Υγείας του Ν. Καβάλας και τον πίνακα διαθέσιμων μέσω απόφασης της 4ης ΥΠΕ.

Ανταλλαγή ανακοινώσεων χθες στα Πετρέλαια. Την έναρξη της διαδικασίας διαθεσιμοτήτων ανακοίνωσε η εταιρία. Για δελτία τύπου με ψευδή περιεχόμενο κατηγορεί την Ενεργειακή το σωματείο.

Η Εγνατία Οδός έδωσε δεύτερη μικρή παράταση στην προθεσμία εκπόνησης των μελετών στην πεσμένη γέφυρα. Πρόστιμα 4.000 και 7.000 ευρώ από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων στη Δ.Ε. Ελευθερών επειδή τα μετέτρεψαν σε παράνομα κάμπινγκ. Νέες άδειες νόμιμης λειτουργίας για τους χώρους στάθμευσης Ροδόπη και περιοχής Αγίου Γεωργίου. Πανελλήνια προβολή στην καταγγελία ηλικιωμένου από την πόλη μας, σύμφωνα με την οποία ιερέας του πήρε 180.000 ευρώ. Η υπόθεση ερευνάται και από τη δικαιοσύνη και από την Ιερά Μητρόπολη.

Μηχανικό θα προσλάβει το Επιμελητήριο για την έκδοση οικοδομικών αδειών στο έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Μιχάλης Τιμοσίδης και Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος υπέγραψαν κείμενο υποστήριξης του Ανδρέα Λοβέρδου. Δύο φορές την εβδομάδα θα λειτουργεί από σήμερα η Alpha τράπεζα στην Ελευθερούπολη. Σήμερα και αύριο εκλογές στο σωματείο δημοτικών υπαλλήλων των Δήμων Καβάλας και Νέστου. Συνεχίζει σήμερα τις διαδικτυακές ενημερωτικές εκδηλώσεις του για τον κορωνοϊό ο Ιατρικός Σύλλογος.

Συμμετοχή του Απόστολου Μουμτσάκη στο πρώτο συνέδριο Δήμων με μνημεία Unesco. Πρόγραμμα Erasmus για μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μουσικού σχολείου. Μαθήτρια του Ωδείου Νεάπολις έλαβε το πρώτο βραβείο σε μουσικό διαγωνισμό.

Στην Καβάλα από χθες ο Γερμανός προπονητής Αλεξάντερ Νούρι. Συζητά με τον ΑΟΚ για μια συνεργασία με ευρύ όπως φαίνεται περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης