ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Αύξηση παρουσίασαν στο Ν. Καβάλας το προηγούμενο διήμερο οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Υπάρχουν παρόλα αυτά αρκετοί εργαζόμενοι του υγειονομικού τομέα που δεν εμβολιάστηκαν. Το Νοσοκομείο έχει προετοιμαστεί για την αντικατάσταση τους από σήμερα. Κρούσματα και ασθενείς ήταν χθες σε σταθερό επίπεδο. Ο Αύγουστος για το Ν. Καβάλας είναι ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας.

 

6 δρομολόγια φέρι μποτ την ημέρα όλο τον Σεπτέμβρη στη γραμμή του Πρίνου, 30 καθημερινά στη γραμμή της Κεραμωτής. Από τη Δευτέρα αλλάζουν τα δρομολόγια προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Συνελήφθη 64χρονος οδηγός δικύκλου που δεν είχε δίπλωμα επειδή παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στο κεντρικό λιμάνι. Πέθανε προχθές ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Γραβουνιώτης. Μουριάδης– Πασχαλίδης ήταν χθες το απόγευμα στις Κρηνίδες, στη γενική συνέλευση γονέων κηδεμόνων μαθητών του Γυμνασίου- Λυκείου. Προβληματική τις τελευταίες ημέρες η λειτουργία του ΑΤΜ της Εθνικής στην Ελευθερούπολη.

 

Το Νοσοκομείο Καβάλας ανακοίνωσε δωρεάν έλεγχο αντισωμάτων σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Παρέμειναν στην κυβέρνηση μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό Παναγιωτόπουλος- Φραγκογιάννης. Το δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει ο νέος παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Προσωπικό καθαριότητας χρειάζεται το ΔΙΠΑΕ Καβάλας προκειμένου να υπάρξει δια ζώσης εκπαιδευτική δραστηριότητα. Το Επιμελητήριο ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος υποστήριξης επιχειρήσεων.

 

Επαναλειτουργεί από σήμερα το γραφείο του συλλόγου Πνοή. Το δημόσιο προετοιμάζει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της αποθήκης φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα». Εξιχνιάστηκε διάρρηξη οχήματος στη Θάσο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών.

 

Προσφυγή στο διοικητικό εφετείο Αθηνών θα κάνει ο ΑΟΚ επιμένοντας στο αίτημα συμμετοχής στη SL2. Συμβολική διαμαρτυρία έκαναν χθες το απόγευμα μέλη του ΣΦΑΟΚ, ζήτησαν να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης